woensdag 22 februari 2017

Wedstrijdzwemmen amsterdam

Zwemvereniging zoeken in Amsterdam ? Bekijk hier het volledige overzicht. Tevens is te zien in welk zwembad de zwemvereniging zwemlessen geeft. Contactpersoon voor de kennismakingslessen, Ad Bevelander.


Thuisbad van de vereniging, Sportfondsen Amsterdam Oost.

Dagen en tijden van de . Op de eerste dag van het ONK in Hoofddorp heeft Anne Noom het clubrecord verbeterd op de 400. De zwem- en waterpolotrainingen voor de jeugd vinden achter elkaar in hetzelfde zwembad plaats, hierdoor kunnen wij wedstrijdzwemmen en waterpolo gecombineerd aanbieden! ZAR is in Amsterdam actief op het gebied van waterpolo en wedstrijdzwemmen.


Kijk gerust rond en kom eens langs voor een training. ZAR heeft een rijke waterpolo geschiedenis met, als DJK, landstitels. Vind je het leuk om aan wedstrijdzwemmen te doen?

Welkom op de website van de Swim Cup Amsterdam. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Wedstrijdzwemmen bij KonazTerug naar vorige pagina.


Ben jij al een echte waterrat en wil jij meer snelheid krijgen? Kom dan wedstrijdzwemmen bij Konaz! Zwemmen gaat beter met een goede techniek. Het spaart energie en kracht.


Voor het leren van een zwemslag of verbeteren van je zwemslag voor duurzwemmen of triathlon ben je bij Swimfantastic aan het goede adres. We leren iedereen efficiënter te zwemmen. Berichten Wat en Wanneer ? Door grote belangstelling worden er GEEN inschrijvingen meer gedaan voor zwemvaardigheden en wedstrijdzwemmen. Gay Swim Amsterdamis een homosportclub waar je kunt zwemmen , trainen voor de triatlon en, zolang er geen ijs op het water ligt, buiten kan zwemmen.


GSA is een vriendelijke zwemvereniging waar we soms op een ontspannen en dan weer op een fanatieke manier trainen om onze conditie en sportieve prestaties te. Recreatief Functiebeperking. SPONS is dé studentenzwemvereniging van Amsterdam.


Of je nu beginner of olympische prof bent, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wil je een keer synchroonzwemmen, waterpolo of wedstrijdzwemmen uitproberen. Meld je via ons formulier aan voor een proefles! Locatiemanager: Marco van Leeuwen. Weekse Borstcrawlcursus.


Leer beter borstcrawl zwemmen in het Sloterparkbad met Personal Swimming! In Amsterdam deden ze het vandaag toch. Vandaag waren daar de nationale kampioenschappen ijszwemmen.


Voor ijszwemmen moet het water graden of kouder zijn. IJszwemmers strijden tegen elkaar op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.