dinsdag 23 oktober 2018

Natuurlijke vaatverwijders

Wanneer je kurkuma consumeert in combinatie met zwarte peper kan het ook een vaatverwijdende werking hebben. Dit is ideaal om de bloedsomloop te verbeteren en de aderwanden schoon te houden. En of dit niet al genoeg is, is kurkuma ook een natuurlijk anti-stollingsmiddel dat kan helpen om de bloedstroom te . Ik weet dat theobromine (in chocolade) en bijvoorbeeld alcohol een vaatverwijdend effect hebben en dat caffeine juist vaatvernauwend is.


Welke ( voedings)middelen hebben nog meer een verwijdend of vernauwend effect op de bloedvaten?

De verkalkte vaten met een harde stugge wand kunnen zich niet meer verwijden, óók niet onder invloed van vaatverwijdende middelen. De gezonde vaten verwijden zich daarentegen door deze middelen wellicht teveel, waardoor het bloed de weg van de minste weerstand gaat kiezen. De bloedvoorziening in de . Een vasodilator is een substantie waarmee de bloedvaten verwijden, dat wil zeggen het lumen te vergroten, door het ontspannen van de gladde spieren in de wanden van deze vaten. Dit syndroom ontstaat door een abnormale productie van natuurlijke vasoconstrictoren of door een tekort in de fysiologische aanmaak van natuurlijke vaatverwijders.


De aanvallen zijn moeilijk met medicatie onder controle te krijgen. Angina pectoris wordt regelmatig aangegeven met een vuist of hand die .

Het belang van vitamine Ben zijn vaatverwijdende eigenschappen: 1. Toename van de circulatiesnelheid 2. Het is natuurlijk dat vitamine Bof niacine het cholesterol op de bestemde plaats van de celwand brengt, eventueel samen met vitamine B6. Beiden zorgen ervoor dat het homocysteïne omgezet wordt . Om op een natuurlijke manier de bloeddruk te verlagen is het belangrijk op het zoutgebruik te letten. Vaatverwijders worden altijd voorgeschreven in combinatie met plaspillen en bètablokkers.


Nu kreeg ze van de huisarts vaatverwijders , die heeft ze nu dus niet meer nodig. Dan zal ik vragen naar zijn mening en of hij mij vaatverwijders of bloedverdunners wil voor schrijven. Dezelfde vaatverwijdende eigenschappen van stikstofoxide die door arginine wordt aangemaakt, kunnen voor een helpen bij het krijgen en houden van een erectie. Nu kennen we natuurlijk allemaal het bekende blauwe pilletje.


Arginine is echter niet een chemisch en synthetisch, maar natuurlijk product. De hamvraag is natuurlijk bij welke bovendruk of onderdruk men echt een risico loopt. ACE-remmers, angiotensine-antagonisten, calciumantagonisten, alfablokkers, vaatverwijders en eigenlijk nog veel meer.


Beweging, een gezonde levensstijl, een goede houding verminderen migraine en hoofdpijn. Ook zijn er natuurlijke middelen die migraineaanvallen voorkomen. Ons lichaam is gemaakt om voedingsstoffen uit natuurlijke bronnen te halen en niet gemaakt voor geraffineerde suikers, transvetten, bewerkte voedingsmiddelen en vlees vol met hormonen.

Potentie verhogende natuurlijke stoffen. Lijst van natuurlijke stoffen waarvan verbetering van de libido en de erectie verwacht wordt. L-Arginine : behoort tot de aminozuren. Bevordert het stickstofoxide (NO-) gehalte in het bloed.


Ashwagandha (India): Libido verhogen vaatverwijdend. Werkt dus erectie bevorderend. Volgens het RIVM heeft één op de drie Nederlanders een verhoogde bloeddruk.


Gemiddeld heeft dus één derde van de volwassenen te maken met deze stille moordenaar. Een hoge bloeddruk is feitelijk een epidemie in de Westerse wereld. Hoewel ook stress en andere externe factoren een hoge . Deze beide mineralen hebben een ontspannend en vaatverwijdend effect en reguleren de hartslag.


Een gezonde bloeddruk heeft een bovendruk van 1millimeter kwikdruk (of mmHg) wanneer het hart samentrekt en een onderdruk van mmHg, wanneer het in rust . Tetrandrine (een alkaloïd uit Stephania tetrandra) wordt binnen de TCM gebruik als middel tegen hoge bloeddruk en angina, voor zijn vaatverwijdende eigenschappen. Net als sommige geneesmiddelen tegen hoge bloeddruk werkt het door aangrijping op calciumkanalen in de wanden van bloedvaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.