woensdag 31 oktober 2018

Wietsoorten lijst

Indica wiet soorten zijn compact en hebben hun oorsprong in Azië. De zware geurige toppen van deze planten groeien in clusters, met wisselende internodale ruimte tussen de clusters. Deze wietplanten staan bekend om hun snellere boei, je kunt dan denken aan een bloeitijd van zes tot negen weken.


White Widow De White Widow is een witte wiet soort en een van de sterkste soorten met veel THC. Het is een kruising tussen de indiase Indica en een Braziliaanse Sativa.

Halverwege jaren negentig was er een legende geboren , White Widow verscheen vrijwel direct op elke menu lijst van elke coffeeshop in . Wietsoorten hebben een verschillend effect. Van de werkzame stoffen in hasj en wiet zijn THC en CBD het belangrijkst. De Cannabis Sativa bevat vooral THC . Bij de sterkste wietsoorten uit de lijst zat er zelfs geen een met een THC- percentage lager dan ! De wietsoorten bevatten jaarlijks meer THC, dit jaar zaten ze zelfs . Een old school wietsoort die vrijwel bij elke coffeeshop op de lijst staat.

Wie deze wereldberoemde plant uiteindelijk heeft ontdekt zijn de meningen over verdeeld. Er zijn in de loopt van de jaren vele kruisingen op de markt gezet . Voor de wietsoorten die bekend staan om hun specifieke smaak hebben we bij Wietzaadjes. Dus geef jij de voorkeur aan wiet met een speciale smaak, kies dan hieronder je wiet soort op smaak.


Bekijk dan onze selectie van alle nieuwe wietsoorten die afgelopen dagen in ons assortiment zijn toegevoegd. Veel merken breiden regelmatig hun zaadlijn uit met nieuwe soorten wietzaadjes en wij voegen zoveel mogelijk nieuwe merken toe. Houd deze pagina dus goed in de gaten want er verschijnen regelmatig de . Bij het kiezen van de zaden moet je als eerste bepalen of je binnen of buiten wilt kweken.


Vervolgens neem je een wiet soort waarvan je weet dat je die lekker vindt. De belangrijkste wiet soorten staan hieronder op een rij. Per zadenbank en per wiet soort kunnen de eigenschappen afwijken:. Kben daar keer geweest ofzo maar weet er nul. Soorten en prijzen cannabis - Jellinek.


Makkelijk te kweken en heeft opbrengst met heel veel THC. Spice wordt gerookt vanwege het cannabisachtige effect.

Cannabis indica, indica wiet soorten zijn compact en hebben hun oorsprong in Azi. Nou, hier is een lijst met onze top 10. Er zijn letterlijk duizenden varianten cannabis verkrijgbaar op de markt. Het is dus logisch dat een keuze maken een enorme lastige taak kan zijn.


Wij draaien al lange tijd mee in de cannabis wereld en hebben zoveel ervaring dat we zelfs onze eigen zadenlijn hebben . Je wilt binnen je eigen wiet te gaan kweken, maar weet niet goed hoe je moet beginnen. Je kunt het beste eerst bekijken welke soort wiet je gaat kweken. Wil je een sterke soort of een makkelijke?


Er zijn zoveel varianten om uit te kiezen, dus hebben wij een lijst opgesteld met de soorten die het meest . Wat is er allemaal te koop? Ik ben erg nieuwschierig wat er nu allemaal voor soorten zijn en wat ze dan wel voor andere uitwerkingen hebben? Of is het slechts de smaak?


Op een all time favorite lijst van wietsoorten kan AK-absoluut niet ontbreken. Deze legendarische hybride weet cannabisliefhebbers en kwekers al sinds eind jaren negentig te bekoren met een voortreffelijke smaak, potentie en kweekgemak. En dat laatste is er met AK4Autoflower dus nóg beter op geworden. Als je White Widow toevoegt aan je favoriete wietsoorten , kies je voor een klassieker die alleen maar beter wordt. Shining Silver Haze is de laatste in een lange lijst van zorgvuldig gecultiveerde haze-hybriden, en de genetische experimenten betaalden zich absoluut uit.


Hij gebruikt cannabis voor verschillende aandoeningen en heeft dus ook een verscheidenheid aan medicinale wietsoorten in zijn kast. Dit verhaal krijgt uiteraard nog een staartje, want de lijst gedupeerden is domweg te lang. In de tussentijd zit ik hier met een . Toegevoegd na uur: Ik bedoel welke soort werkt high en welke stone of hangt dat van de THC af?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.