vrijdag 10 augustus 2018

Lokmiddel ratten

Voor de hand liggend: ratten vreten alles. Maar dat is bepaald niet zo: bruine ratten zijn juist zeer kieskeurig. Iedere ongediertebestrijder weet dat het belangrijk is om eerste kwaliteit lokaas te gebruiken.


Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen. Ratten vangen is een lastige klus.

Of kunt u het beter overlaten aan een expert? Hieronder leggen we u meer uit over dit probleem. Extreem krachtige rattenklem kan zelfs de grootste ratten aan! Deze extra grote en krachtige rattenklem van het merk LUCHS, is dermate krachtig dat er een beveiliging op zit om uw vingers bij het scherpstellen te beschermen. Deze nieuwe generatie rattenklem heeft een haakmechanisme waar het aas aan vast geprikt kan . Een rattenplaag kan veel ergernis opleveren.


Om de ratten te bestrijden moeten eerst een aantal stappen worden ondernomen. De situatie in kaart brengen.

Waar heeft u last van ratten ? Waarom heeft u op deze locatie last van ratten ? Ik heb ook een klapval gezet in de stal, waar geen andere dieren in kunnen, maar ratten wel. Bij mij vroeger ook niet. Daar zit kaas in, morgen . Heb jij ook last van ratten ? Lees hier hoe je er met de juiste rattenvallen vanaf kunt komen. Hoe zet je een rattenval en welke val moet je kopen?


Hier vind u alle soorten lijmplanken tegen ratten. Lijmplanken tegen ratten werken zeer goed en u zult al snel resultaat zien. Voor een extra vangopbrengst kunt u altijd een beetje extra lokmiddel op de lijmplanken doen om zo nog sneller ratten te vangen. Filter: Tonen als: Lijst Foto- tabel. Plaats de klemmen in de buurt van het rattenhol, het beste in de looproute (wissel) van de rat.


Het beste lokmiddel is chocolade of kaas. De meest prettige en veilige manier om een rat te vangen is door het inzetten van de vangkooi. Men plaatst de vangkooi in het leefgebied van de ratten.

Als lokmiddel voor de rat kan bijvoorbeeld worden gedacht aan: Kaas, Pinda, Graan of zelfs chocolade. Zolang het lokmiddel maar een sterke geur . Plaats het provoke lokmiddel op een klem of rattenval. Provoke is gebaseerd op een mengsel van verschillende voedselingrediĆ«nten. Door deze geur worden ratten aangetrokken.


Het middel is eenvoudig in gebruik. U plaatst het middel waar u het lokaas wilt hebben. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing. Hoe weet je waar de ratten zich bevinden? Die her- ken je aan de uitwerpselen of pootafdrukken.


Ga daar dus eerst naar op zoek, voor je iets onderneemt. Nog een tip: een nest her- ken je aan de ronde opening, net groot genoeg om de rat. In amper drie dagen tijd heeft Francis Jacobs uit de Denderstraat in Denderbelle vijftien ratten gevangen. Een echte plaag, zegt de man.


Volgen de milieudienst is het niet verwonderlijk dat zo vlak bij het natuurgebied Denderbelle Broek ratten opduiken. Maar dankzij een rattenvanger hebben we in onze . Zwarte ratten zoeken naar hoge en droge plekjes om hun nest te bouwen (bv. onder het dak of in isolatiepanelen). De zwarte rat overleeft enkel binnen en is dan ook vaker binnenshuis te vinden dan de bruine rat. Dit betekent dat ze moeilijk te verleiden zijn tot het eten van lokaas.


Dit rattenlokmiddel heeft een bewezen hoge aantrekkingskracht op ratten. Vormt een perfecte combinatie met klem of vangkooi. Met de speciale doseerdop handig doseren zonder te druppelen. Onze deskundigen treffen helaas veel rattenvallen aan die van onvoldoende kwaliteit zijn en hierdoor veel dierenlee bloedige toestanden . Om ratten te bestrijden heeft u het juiste materiaal nodig. Zorg er in ieder geval voor dat de val goed werkt, dat de behuizing stevig is en dat u over een effectief lokmiddel beschikt.


Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de verschillende lokmiddelen die u kunt gebruiken om ratten naar de val te lokken. Sinds ik een paar maanden geleden voer en wortelen kwijt was aan de rat (ten), heb ik een vangkooi neergezet en klemmen, maar tot nu toe nog geen rat gevangen. Zelfs in de vangkooi vol voer komen ze niet in.


Probleem is dat de katten van mijn buren behoorlijke jagers zijn, maar de ratten zijn vrij . Provoke is een uitermate aantrekkelijk professioneel lokmiddel voorzowel ratten als muizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.