vrijdag 24 augustus 2018

Ontwerp grote tuin

Om ruimte te gebruiken in een grote tuin wordt er vaak een vijver aangelegd. Dit kan een natuurlijke vijver zijn met veel groen of een moderne vijver in een strak jasje. Elke vijver kost tijd en geld om te onderhouden maar als je de vijver op de juiste plek en manier laat aanleggen kan dit tot het minimale behouden blijven.


Zoals je al gemerkt hebt, is het ontwerpen van tuinen een grote passie van me en iets waar ik dagelijks maar al te graag mee bezig ben. De ontwerpen die ik maak met de daarbij behorende elementen kun je zien als een gids voor de aanleg.

Naast het tuinontwerp schrijf ik ook een handleiding voor het aanleggen van de . De beroemde Zweedse tuin -ontwerper Nordfjell heeft een voorliefde voor alles Zweeds. En ik kan hem daar ook geen ongelijk in geven. De Zweedse natuur vormt een grote inspiratiebron in zijn ontwerpen … Bekijk deze pin en meer op Tuin van christinenieuwl. Maar een tuinontwerp kun je ook zelf. Je zult zien dat een paar grote potten of plantenbakken een veel rustiger en opgeruimder gevoel geven aan je terras.


Altijd een mooie uitdaging om voor een grote tuin een groots ontwerp te maken.

Op de slideshow voorbeelden van een ontwerp , beplantings en verlichtingsplan. Tuinarchitect Stefaan Willems begrijpt als geen ander hoe een tuinontwerp van een grote tuin uw smaak en gevoel moet weergeven. Contacteer ons voor meer informatie! De plantenindex geeft informatie over meer dan 1. Hoe je deze het beste kunt verzorgen bijvoorbeeld en wanneer ze bloeien.


De kopjes ontwerp , onderhoud en . Een ontwerp met karakter geheel in stijl met de karakteristieke woning met rieten kap. U kunt uw tuinontwerp door ons laten maken, maar u kunt natuurlijk ook zelf met pen en papier aan de slag gaan. Maak verschillende ontwerpen , slaap er een nachtje over en overleg vervolgens met . Schetsen is een pril stadium van het tuinontwerp.


Hoogteverschillen en Trappen ). Soms zijn er wat meer stappen nodig om tot een tuinontwerp te komen. En als daar dan ook nog hoogteverschillen in zitten, dan moet je soms niet in één keer alles willen uitdenken. Heeft u een grote tuin en wilt u deze opnieuw inrichten of is het een nieuwe tuin rond uw nieuwbouw woning, laat dan een maatwerk tuinontwerp maken door onze professionals.


Hieronder ziet u het ontwerp van een tuin rond een grote woning in organische vormen.

Met een luie trap naar de waterkant en stapelblokken om . Grote tuin : Een ontwerp van een grotere tuin kost meer, omdat het tuinontwerp meer elementen bevat en het meer tijd kost om te bedenken en ontwerpen. Ga je bijvoorbeeld een tuin opknappen van 2m dan betaal je gemiddeld tussen de € 6en € 7voor het ontwerp. Met beplantingsplan: Als je een tuin gaat laten . In onze presentatieruimte kunt u op afspraak tijdens kantooruren voorbeelden van eerder door ons gemaakte tuinontwerpen komen bekijken. De tuinontwerpen worden gemaakt voor grote.


COM is hét startpunt voor het realiseren van uw droomtuin. Uw droom is onze passie! Onderhoudsarme tuin laten aanleggen?


Hovenier Roel Zuidema verzorgt de complete aanleg van jouw onderhoudsarme tuin. Betrokkenheid en persoonlijke benadering zijn voor mij onmisbaar in het maken van een goed plan. Daarnaast zijn plantenkennis en ruimtelijk inzicht mijn kracht.


Werkervaring uit het verleden . U hebt een heel kleine tuin of juist een behoorlijk grote tuin. Er zijn wel ideeen en wensen, maar hoe verwerk je die in een stijlvol en praktisch tuinontwerp ? En wie gaat de tuin vervolgens aanleggen? Wij bieden u een totaalconcept van tuinontwerp , tuinaanleg en tuinonderhoud.


Zo houdt u alles in één han van ontwerp. In een grote tuin heeft u vanzelfsprekend meer ruimte voor planten en bomen. Dit maakt het ontwerpen van een grote tuin ook een grote uitdaging.


Maar voor onze tuinontwerpers is geen uitdaging te groot. Bomen, vijvers, gras in verschillende delen, maar toch een mooi geheel. Dat is ons doel bij het ontwerpen van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.