maandag 27 augustus 2018

Zilvervisjes vochtvreter

Om de zilvervisjes te bestrijden en goed te weren is het van belang om de luchtvochtigheid naar beneden te krijgen. Die moet onder de komen. Dan kan het van belang zijn om één of meerdere vochtvreters in huis te plaatsen. Een vochtvreter kunt u juist op die plaatsen neerzetten waar het het . Wat een vieze beesten inderdaad.


Ik ben verhuisd binnen mijn studentenhuis en op mijn nieuwe kamer lopen ze ook echt overal.

Ik heb vochtvreters staan (ik dacht ook dat het niet vochtig was) maar na een week of 14 . Je bed goed luchten en daar waar het vochtig is een vochtvreter plaatsen. Geef extra aandacht aan stapels kranten, tijdschriften en bedorven voedsel. Zorg ervoor dat dit opgeborgen of verwijderd wordt. Breng behang zoveel mogelijk naadloos aan op de muur. Punt van de slechte omstandigheden.


Zilvervisjes gaan graag achter de losse delen zitten . Als u kans ziet de luchtvochtigheid overal in uw huis onder te krijgen, zult u de aantallen behoorlijk reduceren. Dit geldt echter niet voor papiervisjes.

Vochtvreters in kasten, dozen, kleine ruimtes kunnen goed dienst doen. Echter als u de bron van het vocht . Had er zelf ook redelijk last van. Vooral in de badkamer en slaapkamer (die grenst aan de badkamer). Nav tips op internet heb ik een vochtvreter in de badkamer gezet, en in de slaapkamer staat elke avond een schemerlamp aan ( ze houden niet van licht, schijnt). Sindsdien heb ik er nauwelijks nog last van.


Heb je overal dubbel glas? Je zal ze dan waarschijnlijk nog steeds tegenkomen maar wel een aanzienlijk stuk minder. Helaas zijn het beestjes die in elk huis zitten, een soort inboedel.


Dat van die aardappel ken . Huis gekocht vol zilvervisjes blijkt nu! Meer resultaten van forum. Idemdito begonnen met een schuim van bayern tegen zilvervisjes , en vochtvreters van de action.


Hierop een een echte qlima luchtontvochtiger gehaald. De kans op overleven is erg klein wanneer zilvervisjes in een ruimte blijven waar de luchtvochtigheid onder de is. Koop vochtvreters , maak gebruik van je elektrische ventilatie, zet je ramen tegen elkaar open en zet je afzuigkap goed aan wanneer je gaat koken.


Dit zijn allemaal hulpmiddelen bij het verlagen van je . De oorzaak hiervan is doordat er vaak nog veel bouwvocht aanwezig is in het beton en cement van de nieuwbouwwoning.

De luchtvochtigheid dient te dalen tot , dit kunt u doen door middel van het plaatsen van vochtvreters. Wanneer de luchtvochtigheid onder de komt, zullen de zilvervisjes het niet overleven. De plaatsen moeten zo ongunstig mogelijk zijn voor zilvervisjes. Doordat zilvervisjes graag in een warm, vochtig klimaat leven zijn nieuwbouwwoning een ideale leefomgeving voor deze beestjes.


Dit komt omdat er nog veel bouwvocht aanwezig is in het beton en cement. Met behulp van vochtvreters kun je er voor zorgen . Er zijn verschillende manieren om zilvervisjes te bestrijden. De producten hiervoor vind je hieronder. Je kunt zilvervisjes bestrijden door middel van sprays, lokdoosjes of vochtvreters.


Zorg er dus eerst voor dat de gunstige omstandigheden voor . Ik heb sinds kort ook meer last van zilvervisjes. Zorg dat je goed ventileert en dat je vochtvreters neerzet. Plekken die extra vochtig zijn kunnen behandeld worden met zogenaamde vochtvreters.


Deze vochtvreters zorgen ervoor dat de vochtigheid in de ruimte daalt. Werkt niet alleen goed tegen ongedierte, het is ook nog eens hartstikke gezond voor je. Enkele vochtvreters plaatsen is geen oplossing voor het verhelpen van een vochtprobleem in huis.


De vochtvreters verwijderen onvoldoende vocht uit de woning en hebben daardoor nauwelijks effect op het zilvervisjes probleem. Meet u eens met een hygrometer het vochtgehalte in huis en ontdek hoe vochtig uw woning . Door goed te ventileren en in verschillende ruimtes een vochtvreter te plaatsen, kunt u de luchtvochtigheid naar beneden brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.