donderdag 16 augustus 2018

Schoongrondverklaring prijs

De kosten voor een schoon grond verklaring lopen sterk uiteen en is afhankelijk van de grootte van het perceel. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Soms voeren we vooraf overleg met de gemeente.


Met alle informatie kunnen we een opzet voor een bodemonderzoek opstellen en de prijs berekenen. Ons bezoek is kosteloos en de .

Houd (naast afmeting en prijs ) rekening met de ligging van de kavel ten opzichte van bestaande of toekomstige bebouwing in de omgeving. Koopt u de bouwkavel niet van de gemeente, maar van een particulier, dan is de verkopende partij niet verplicht een zogenaamde schoongrondverklaring af te geven. Onderzoeksplicht bodemverontreiniging bij het kopen van een huis of een stuk grond.


Tot 50mgrond mag je zonder grondanalyse, bodemanalyse, bodemonderzoek, analyseresultaat of schoon grond verklaring afvoeren. Je mag als verkoper zelf de vraagprijs van je woning bepalen. Zelfs als deze belachelijk hoog is. Ook heb je het recht om de prijs te verhogen of te verlagen tijdens de onderhandelingen.


Bijvoorbeeld omdat er vroeger een fabriek stond.

Je bent als verkoper niet verplicht om schoongrondverklaring af te geven. Heeft u een mgrond afvalcontainer bij ons besteld en vind u de totaal prijs elders goedkoper? Dan betalen wij het verschil aan u terug.


Doorgaans hebben die betrekking op prijs , opleveringsdatum en ontbindende voorwaarden. Een optie kan alleen worden verleend als koper en verkoper het over alle zaken (zoals prijs , leverdatum, etc.) eens zijn. Bij elk bouwkavel is een schoongrondverklaring verplicht. Koopt u van een gemeente, dan zorgt die er meestal voor, maar verkopende particulieren zijn dat niet verplicht.


Kosten voor bodemonderzoek zijn dan voor eigen rekening. Let op de bodemgesteldheid: een slechte draagkrachtige bodem kan ertoe leiden dat er. Bij onroerend goed transacties is het gebruikelijk dat verkoper en koper afspraken maken omtrent mogelijke verontreiniging alsmede de daarmee verbonden sanering (en kosten). Bij de afspraken die partijen hieromtrent maken, wordt in de praktijk nogal eens gebruik gemaakt van de term “schone . Als u een taxatieopdracht bij ons plaatst, zijn al deze bijkomende kosten ( verschotten) bij de prijs inbegrepen.


U weet dus precies wat u moet betalen voor een taxatierapport en komt niet voor verrassingen te staan. Wat is een Schoongrondverklaring ? Op deze pagina vindt u een uitleg over het hypotheekbegrip Schoongrondverklaring. Sommige gemeenten eisen een schoongrondverklaring bij nieuwbouw of uitbreiding op een bestaand perceel.

Pas op met toezeggingen als u een pand bezoekt dat u aanspreekt. In tegenstelling tot de aankoop van woonruimte geldt bij de aankoop van een bedrijfsruimte wel de . Een Schoon grond verklaring is nodig in de meeste gevallen bij het aanvragen van een bouwvergunning of bij aankoop van een bestaand perceel. Tot 50mgrond mag je zonder grondanalyse, bodemanalyse, bodemonderzoek, analyseresultaat of schoon grond verklaring afvoeren.


Bij ernstige bodemverontreiniging is het vaak moeilijk om een huis tegen een redelijke prijs te verkopen. De overheid heeft daarom de bewonersregeling gemaakt: wanneer de woning onverkoopbaar is vanwege ernstige bodemvervuiling is de gemeente onder bepaalde voorwaarden verplicht de woning te kopen tegen . Hetzelfde geldt voor het slopen dan moet je ook eerst een asbest inventarisatie houden, hoe lang is dit rapport geldig? Meer resultaten van forum. Die vuilnisbelten werden gebruikt voor illegale stortpraktijken. Ook de bodemvervuiling in het . Ik was het ook gratis kwijt, ik moest het wel zelf verrijden met de tractor en kar van de boer naar zijn lan maar dat was geen straf, wel leuk weer een keer op de tractor :dance: Gelogd.


Re: wat betaal je voor grond af te laten . Is er een schoongrondverklaring voor de bouwgrond? Veel woningbouwers bouwen alleen op een bouwrijpe grond. Hoe diep moet er gefundeerd worden, en is heiwerk noodzakelijk?


Niet overal in Nederland hoeft geheid te worden. Dit hangt af van hoe diep de draagkrachtige grond zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.