dinsdag 7 augustus 2018

Muizen pepermuntolie

Breng pepermuntolie aan. Pepermuntolie is een natuurlijk afweermiddel. De geur is gewoon te sterk voor muizen en ze zullen niet proberen om erbij in de buurt te komen. Het helpt ook om de geur van lekkere etensresten te verhullen die je gemist hebt bij het schoonmaken.


Het gebruik van pepermuntplanten is ook effectief. Ze zullen dus weliswaar afstand bewaren, maar u zult de muizen hierdoor .

Hoewel de meeste mensen pepermunt lekker vinden ruiken, is de geur voor muizen onverdraaglijk en kan het ze zelfs gek maken. Het recept voor het maken van een pepermuntspray is negen delen water en één deel pepermuntolie. Vervolgens giet je dit mengsel in een spuitfles en spuit je het over de . Muggen houden in elk geval niet van lavendel, dus als het geen muizen verjaagt heb je in elk geval minder muggen in huis. En ik dweil wel eens met een drupje pepermuntolie , dan lijkt het in huis ineens een paar graden koeler. Dieren houden in elk geval allemaal niet . Als je theezakje gebruikt, kom je nooit meer muizen of spinnen in je.


Veel mensen hebben last van muizen en spinnen in huis. Vanwege het feit dat professionele bestrijding vaak te duur is, zoeken mensen naar natuurlijke middeltjes om er vanaf te geraken.

De huishoudelijke remedie uit dit artikel bestrijdt ongedierte op een natuurlijke en effectieve manier! Ik heb op een plek gewoond waar de muizen door . Doe-het-zelf middelen tegen knaagdieren. Veel katten komen wel eens met een muis thuis, maar helaas is niet iedere huiskat een geboren jager.


Deze geuren zullen muizen wel afschrikken, maar garanderen geen muisvrij . Gaat u muizen in uw huis tegen met pepermuntolie? Muizen houden niet van de geur van pepermuntolie. Verwacht niet dat als u een paar druppels pepermuntolie in huis laat vallen u nooit meer last heeft van muizen.


Doe een paar druppels op een watje en leg deze neer op de plekken waar je denkt dat muizen je huis binnen . Ook zijn de ouderwetse vallen het beste, heel wat muizen in de stad zijn al immuun tegen het gangbare gif, ze worden wel wat ziek, maar gaan niet dood. Dus een ouderwetse muizenval voldoet prima, wat lokvoer erop en ze vangen zichzelf, bijkomend voordeel, geen muizenlijkjes overal in het huis wat . Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken. Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen.


Het potje ergens neer zetten waar je muizen hebt en de muizen blijven zeker tot mnd weg. Ze worden namelijk misselijk van de geur en blijven weg. Als je van de geur van pepermunt houdt, heb je na deze behandeling een heerlijk ruikend huis.


Maar de ratten en muizen krijg je op deze manier zeker niet weg! Trouwens: als zelfs stinkende rioolgeur ratten en muizen niet afschrikt, waarom zouden . De bestrijding van ratten en muizen is werk voor een professional.

Ze vinden de geur zo vervelend dat ze je huis verlaten. Doe pepermuntolie op wattenballetjes en leg deze op de plaatsen waar de muizen zitten of waar ze je huis binnenkomen. Mottenballen zijn populair en worden veel gebruikt. Met name als natuurlijk afschrikmiddel voor muizen en ratten. De mottenballen worden binnenshuis neer . Hij zag alleen een muis die door de vloer in de keuken.


Hij dacht dat het gebruik van vallen muizen , echter wist dat er een trefzekere manier om zich te ontdoen van hen zou zijn. Er is een andere manier, misschien een . Ben jij zo iemand die vol angst op een stoel springt als je een spin of muis hebt gesignaleerd in je huis? Met dit simpel trucje houd je ze makkelijk op afstand! Het enige wat je nodig hebt is een pepermunt -theezakje of pepermuntolie en wat warm water. Het trucje is dus niet enkel . Doe enkele druppels pepermuntolie , te koop bij de apotheek, op een watje.


De geur van munt is te sterk voor de knaagdieren waardoor ze op afstand blijven. Leg de watjes op plaatsen waar de muizen graag komen zoals de keuken of zolder. Ook pepermuntplantjes helpen en houden de muizen op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.