vrijdag 17 augustus 2018

Negatieve energie in huis verwijderen

Ons huis zou een toevluchtsoord moeten zijn, een plek waar we ons vrij en ontspannen voelen, waar we onze dagelijkse spanningen los kunnen laten. Maar met zoveel problemen wordt de omgeving waar we in wonen vaak gespannen. In plaats van wat het voor ons zou moeten zijn, word die toevluchtsoord een . Dit kan extra krachtig werken als je het met de intentie doet om alle negatieve energie uit je huis te verwijderen en te vervangen met licht en liefde.


Mijn meester Lillian Too vertelde mij over de elementen remedie die alle vijandelijkheid uit de lucht verwijderd.

Het is gewoon een ronde schaal met water , . In elk huis vind je de energieën van de mensen die daar wonen. Gevoelens zweven ron maar ook negatieve en positieve energie. Dat kan uiteindelijk ook weer invloed hebben op hoe jij en je familie zich bijvoorbeeld voelen. Er kan bijvoorbeeld mogelijk ruzie ontstaan als er een negatieve energie in het . En juist als je kwetsbaar en onbeschermd bent kan vervuilde energie vat op je krijgen. Een milde manier om je huis te zuiveren van negatieve energie is het plaatsen van een zoutkandelaar.


Met het smudge ritueel verwijderen zij negatieve energieën rondom personen en in leefruimten.

Op deze manier trekt het zout het water, dat verdampt, aan. Water is een hele goede geleider. Nu begin je de witte kaarsen op de juiste plaatsen in huis neer te zetten. Zorg er voor dat de kaarsen goed vaststaan . Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat jouw huis je alleen maar positieve energie geeft. Geluidstrillingen van objecten zoals klokken helpen om negatieve energie uit huis te verwijderen.


In de grote open ruimte op de foto hierboven worden deze geluiden . Negatieve gedachten hebben en negatief gedrag hebben, bijvoorbeeld alsmaar kritisch zijn. Een negatieve energie in huis voelen. Het staat bekend om zijn vermogen om positieve ionen te genereren,en dus het verwijderen van de negatieve energie uit de ruimte.


Daarom is zout het beste te combineren met water, en plaats het op specifieke plekken in het huis. Vind je dit een leuke tip? Vergeet hem dan niet te delen met de rest van je . Negatieve energieën zijn een groot probleem,en het is niet makkelijk om dat te verwijderen.


Er is een interessante manier hoe je de negatieve energieën in je huis voorgoed kan verwijderen. Ook oude energie gaat naar buiten.

Vraag de wind om door de kamer te gaan en de vuile energie mee te nemen. Dit kun je prima doen als een open raam niet voldoende is. Vuur is een krachtig middel om negatieve energieën te verwijderen. Reinigen met een glazen traan voor en aan het . Voelt je huis zwaar aan door negatieve emoties, een feest of heb je een entiteit in huis ? Geluiden die een hoge vibratie uitzenden kunnen je helpen met het herstellen van de positieve energie in je huis.


Een zwarte kaars kun je branden om negatieve energie terug te sturen waar het vandaan kwam. Vervolgens gaan we deze ongewenste energieën verwijderen en het huis diepgaand reinigen (ja, dit kan ook op afstand ). Heb je wel eens gemerkt dat als je met iemand spreekt, je je moe en uitgeput begint te voelen? De kans is dan aanwezig dat je de negatieve energie oppikt. Zet een zacht, ontspannend muziekje op. Het helpt je te ontspannen en dit komt ook weer ten goede aan de energie in je huis.


Methode : Je huis energetisch reinigen. Als je de ramen en deuren . Het energetisch reinigen van huizen, personen, ( huis )dieren, voorwerpen van geesten, entiteiten, bindingen, negatieve energie en aardstraling. Verder hoor ik ook dat mensen het advies krijgen om alle spiegels uit huis te verwijderen wat puur gebaseerd is op bijgeloof. Zo worden niet alleen entiteiten verwijderd , maar ook , negatieve emoties en negatieve energieën en negatieve gedachten.


Je kunt ook citroenen in een portemonnee of in een bureaulade plaatsen. Dit zal je in balans te houden en het zal alle negatieve energie op je werk verwijderen. Je moet water vermengd met citroensap rond het huis sprayen, vooral in de hoeken.


Het zal helpen om alle negatieve energie te elimineren en . Deze tips kun je allemaal zo toepassen, niet alleen in je eigen huis , je kunt ze ook . Feng Shui tips: stappen om negatieve energie te verwijderen. Daarmee maak je ruimte voor nieuw leven en positieve krachten. Open de gordijnen en laat het licht naar binnen schijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.