maandag 20 februari 2017

Afmetingen betontegels

Onze Concept beton vloertegels ( betontegels ) zijn voor zowel interieur als exterieur in verschillende standaardformaten te verkrijgen. Afmetingen op maat mogelijk. Gewicht: 5kg per pak.


Stoeptegels (ook wel trottoirtegels genoemd) zijn in Nederland het meest voorkomende plaveisel op het trottoir en worden soms ook toegepast als bestrating van terrassen bij woningen. Het gewicht van één tegel is kilogram.

Dankzij het uitgebreide gamma wordt uw creativiteit op de proef gesteld. Kies je favoriete tegel en vraag gratis een offerte aan bij één of meerdere verdel. Leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Buiten de tegels hebt u ook de keuze aan verscheidene hulpstukken, palissades, boordstenen . Door het gebruik van hoogwaardige grond- en kleurstoffen en intensieve controles van het productieproces en de eindproducten voldoen onze betontegels aan de strenge Belgische normen NBN B21. Daarom worden ze geleverd onder BENOR- en CE- certificaat.


Wanneer u uw terras in de voor- of achter tuin wilt vernieuwen of veranderen bent u opzoek naar bestrating die aan een aantal wensen voldoet.

Wij hebben onder meer een gevarieerde collectie betontegels terras in vele afmetingen en kleurstellingen. Deze stoeptegels kunnen gebruikt worden voor een terras, bedrijventerrein en oprit. Indien er met een auto. De dikte van betontegels is 4½, of cm. De lengte, breedte en dikte mag maximaal mm afwijken.


Tegel zonder facet Grijs 60x60. Modern, strak en tijdloos. Zo worden onze tuintegels zonder facet beschreven door adepten. Telkens komen ze weer terug in de meest prestigieuze ontwerpen. Laat u verrassen door de karaktervolle betontegels zonder facet.


Oud Hollandse betontegels voor u geselecteer met onder meer tegels van diverse afmetingen en in verschillende kleuren. Kies het karakter dat bij u past en bestel wat u nodig heeft voor uw sierbestrating. De tegels zijn slijtvast, kleurvast en duurzaam. U kunt de tegels uitstekend gebruiken voor het leggen van een . Hoewel de klassieke afmetingen van betontegels meestal 30cm op 30cm zijn, gaat dit courant ook wat hoger naar 50cm op 50cm of 60cm op 60cm.


Betontegel 30x30xgrijs.

Er zijn zelfs betontegels van een meter doorsnede. Deze zijn een stuk minder courant dan de klassieke afmetingen en het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.