vrijdag 17 februari 2017

Planten kantoor

Kantoorplanten kopen om je werkruimte mooi groen in te richten. Ook grondplanten zijn professioneel op te maken (info). Op deze manier zijn het ideale planten voor kantoor.


Neem gerust contact op als je hulp nodig hebt bij . Er zijn talloze kamerplanten waarvan de ene plant meer onderhou lichturen en verzorging vraagt dan de andere plant.

We kunnen ons voorstellen dat het al druk genoeg is op kantoor , zonder je je ook nog is zorgen moet maken over de verzorging van je . Op zoek naar mooie kantoorplanten om uw kantoor een leuke uitstraling te geven? Maak van uw kantoor een aangename werkomgeving. Ontdek hier tips voor het kiezen van kantoorplanten.


Hydrocultuur kantoorplanten en plantenbakken gemakkelijk online bestellen. Nu met onderhoud voor eur 3per plant per jaar! Het internationale onderzoek naar planten op kantoor werd geleid door de Nederlandse Marlon Nieuwenhuis, verbonden aan de Afdeling Psychologie van de Universiteit van Cardiff. Verder werd samengewerkt met academici van de Britse Universiteit van Exeter en de Australische Universiteit van .

Ervaar een positieve werkbeleving met kantoorbeplanting van Rent a Plant. Welke planten passen volledig bij jou? Een kamerplant maakt je bureau mooier, maar wist je dat hij ook de lucht zuivert? Waarschijnlijk ben je wel bekend met de snotneus, hoofdpijn, niezen en geïrriteerde ogen.


Kantoorlucht zit namelijk vol ongezonde en zelfs giftige chemicaliën. Interieurbeplanting voor een perfecte groenbeleving! Ambius ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting en verticale tuinen voor kantoren , hotels, winkels, winkelcentra, ziekenhuizen, zorghuizen en luchthavens. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het selecteren van planten , plantenbakken en groene wanden.


Meer ideeën over Bureau plant , Werkplek versieringen en Werkplek inrichten. De invloed van kantoorplanten op het werk wordt nog te vaak onderschat. Met een plant op kantoor kun je wel productiever zijn. Lees hier welke planten het meeste geschikt zijn om op kantoor te houden.


Je werkplek wordt een stuk gezelliger met een paar planten. Meer groen op kantoor werkt ook prestatieverhogend en stressverlagend. Maar dat is nog niet alles!


Er hangt meer zuurstof in de lucht en mensen voelen zich prettiger in de buurt van planten.

Zet vandaag nog een plantje op je bureau of naast de printer en start . Wetenschappers leggen al geruime tijd een verband tussen planten en productiviteit. Bedrijven werken aan hun imago: met meer groen op kantoor behaal je meer resultaat. Ze zorgen voor een prettige en herkenbare sfeer in het gebouw. Van Groene Huize is graag uw onafhankelijke partner voor advies, ontwerp, realisatie en onderhoud van uw interieurbeplanting. Planten die de lucht zuiveren zorgen voor . Een gezonde kantooromgeving is erg belangrijk voor het welzijn van medewerkers.


Wij bieden kantoorplanten en plantenbakken in elke stijl en . Natuurlijk zorgen we ook voor de plaatsing en verzorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.