maandag 27 februari 2017

Ijzeren man weert zwemmen

Hieronder vind je een overzicht van de tijden: . In het recreatiebad vindt u behalve het golfslaggedeelte ook een krachtige stroomversnelling, een bubbelba het peuterbad én de spectaculaire superglijbaan. Na inspanning volgt ontspanning: er zijn verschillende zithoeken ( sommigen met lage relaxstoelen) en een gezellig terras rondom de bar van Beachclub De . Het is van belang dat kinderen meer zwemvaardigheden aanleren tot ze zelfstandig kunnen zwemmen. Enkel bad jeugd tot jaar, € 65.

Borg polsbandje (€ 80), € 235. De IJzeren Man biedt veel waterplezier tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Groepen (of meer personen), per persoon, € 30. Het mooiste zwembad in Limburg trekt jaarlijks 300. Overdekt recreatief golfslagba een 25-meter wedstrijdbassin en een instructiebassin.


Het gebie dat ongeveer 1ha groot is, is vernoemd naar de plas die in het gebied gelegen is. Zo weet men zeker dat de zwemlessen en het.

WEERT - Voor 1kinderen kwam hun droom vandaag uit. Welkom op de website van de IJzeren Man Eindhoven. Onze locatie is geschikt voor zwemmen , evenementen, terras, bruiloften, feesten en partijen. Bekijk de website voor meer informatie!


Dit is een leuk zwembad met glijbaan binnen en familie glijbaan buiten. Entree : euro Bedankt. Get details of Location, timings and contact. Find the reviews and ratings to know better.


Betaal niet te veel voor Zwembad de IJzeren Man in Weert en profiteer van korting! Klik om de korting voor Zwembad de IJzeren Man en voor andere uitjes in Weert te bekijken. Kies een locatie voor beschikbare data. Contributie ODS Leden: € per maan per persoon. Voor deze prijs mag u bij alle aangesloten zwembad zwemmen tijdens recreatieve uren.


Voor de jeugdige leden onder ons en de begeleidende ouders hebben wij besloten een middag te gaan zwemmen. De juiste aanvangstijd is nog niet beken jullie krijgen daar nog nader bericht over.

Het is een activiteit die wij nog niet eerder hebben georganiseerd dus wij zijn zeer benieuwd hoeveel belangstelling er is. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor IJzeren Man Zwembad in Eindhoven vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.