vrijdag 24 februari 2017

Reddingsbrigade zwolle

Zwemmend redden, waterhulpverlening en eerste hulp. Waterhulpverlening, toezicht en eerste hulp. Dat is een enorme prestatie.


Niet alleen raakten in de drukte bij de intocht van Sinterklaas vier kinderen zoek, de reddingsbrigade zag ook met lede ogen de onveilige situatie langs de . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Zaterdagmiddag organiseerde de brigade . Komend weekend is in zwembad De Vrolijkheid het NK Lifesaving voor teams. In deze wedstrijd nemen teams van reddingsbrigades uit heel Nederland het tegen . Dit werd donderdagavond feestelijk afgetrapt met de nieuwjaarsduik in Zwembad “De Vrolijkheid”. Op deze avond werd de nieuwe voorzitter Stefan Bos en het nieuwe bestuur gepresenteerd.


Ook kregen de instructeurs de nieuwe kledinglijn te . Bij het kerkbrugje werd de nieuwe reddingsboot te water gelaten en de werden de kunsten aan het aanwezige publiek getoond.

De prijzen werden uitgereikt door de wethouder van de gemeente Staphorst, de heer Bert Krale. De Portofoon Discounter heeft hen hierin voorzien van advies en sponsoring. Wij verzorgen het onderhoud en de programmering zodat ze op elk evenement betrouwbaar gebruikt kunnen worden voor bewaking . Deze sportieve zes uur durende zwemmarathon wordt gehouden in zwembad De Vrolijkheid.


Aan de marathon doen zestien teams van reddingsbrigades uit heel het land mee. Voor meer informatie en de uitnodiging en het inschrijfformulier klik hier. Bekijk en beoordeel deze video Promofilm Overijsselse.


Algemeen bestuurslid afd. Een pittige dag voor de Hardinxveldse . Utrecht, Utrechtse reddingsbrigade, boten. Venlo, Venlose reddingsbrigade. Wijk aan Zee, Wijk aan ZeeĆ«r reddingsbrigade.


Zandvoort, Zandvoortse reddingsbrigade. Al met al hebben de teams een geweldige prestatie geleverd. Zwolle en omgeving, Nederland .

Als we alle meters optellen hebben we die avond 111km bij . Honderden lifeguards staan paraat om de veiligheid van de enthousiastelingen te waarborgen. Maar een goede voorbereiding, is het halve werk. Wie het frisse water wil trotseren kan dit het . Tevens moet er een uitgebreidere bezetting van de reddingsbrigade op de Wijthmenerplas en de Milligerplas op warme dagen in het weekend komen, met betaling van een vergoeding voor de vrijwilligers.


Serious Rescue vaart ruim duizend euro bij elkaar voor Serious Request.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.