dinsdag 21 februari 2017

Strekmetaal

Vraag vrijblijvend online een offerte aan voor al uw metaalgaas, looproostergaas en ander strekmetaal. Gerekt metaalgaas of strekmetaal. Materiaal: Rvs AISI 304(L), gegalvaniseerd staal, blank staal, aluminium.


Andere materialen op aanvraag. Toepassing: Filtratie, beveiliging, afscherming, architectuur, decoratie.

Met strekmetaal en geperforeerd metaal van Rometa Metaalproducten kunt u eindeloos creëren. Van gevelbeplating tot constructie-onderdelen, de kwaliteit is hoogwaardig en de mogelijkheden zijn uitzonderlijk. We leveren maatwerk met gevoel voor design en oog . Strekmetaal uit verschillende types materiaal en uitvoeringen. Klik voor meer informatie over strekmetaal.


Metaalketen Hengelo heeft uitgebreid assortiment strekmetaal. Ons leveringsprogramma strekmetaal : – ALUMINIUM – ROESTVASTSTAAL AISI 3(Vierkante perforatie) – ROESTVASTSTAAL AISI 310 . Almetaal heeft een groot assortiment aan strekmetaal.

Een van de kernactiviteiten van ROTO is de productie en ontwikkeling van strekmetaal in staal, RVS en aluminium. Dit strekmetaal wordt gebruikt voor uiteenlopende industriële en architectonische toepassingen. Kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Stretchtech passend bij ieder ontwerp en budget! RM strekmetaal wordt ook gebruikt als versteviging onder transportbanden, gebruik in loopbruggen en afsluitingen, het versterken van beton, gebruik als afscherming . Hierdoor ontstaan ruitvormige openingen die een gevel een transparante uitstraling geven.


Het wordt ook wel strekstaal of gerekt metaal genoemd. Doordat er bij de vervaardiging geen materiaal verloren gaat, is strekmetaal. Op deze wijze ontstaat een product met hoge sterkte, die enerzijds verkregen wordt door de optredende versteviging en anderzijds doordat de dammen (door het strekken) een hoek maken met . Standaard gerekt metaal q Staal. Het mazenVplaatgaas vormt een ononderV broken geheel zonder ineenvlechting (geweven of gelaste draden) en.


Wilt u een afwijkende maat bestellen, kies dan in de catalogus de afmeting die het meest overeenkomt. In de winkelwagenlijst kunt u de afwijkende maat aangeven. Wij maken de voor u gewenste maat!


Fural metalen plafond Akoestische plafonds Plafondsystemen Plafonds met brandwerende eigenschappen brandwerende plafond metalen plafond FPSecure. Roelof van der Toorn van Metadecor over hun project voor het NAi.

Door rekening te houden met de. Deze gevelplaten geven de creatieve architect de kans om te spelen met vormen en kleuren. De Metalen Plafondsystemen van Integra creëren een aangename ambiance in kantoorgebouwen, treinstations, hotels en op vliegvelden.


Ze absorberen gelui geven licht het gewenste effect, zijn esthetisch en verbeteren het algemene leefklimaat. Sale bij van der garde met kortingen tot wel ! Van der garde , de tuinmeubelspecialist die al meer dan jaar een begrip is in midden nederland! Dank zij deze structuur lenen de platen zich tot verzinken, coaten, anodiseren , lassen en plooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.