dinsdag 21 februari 2017

Staal betonvloer

De meest complete serie staalplaten voor staalplaat - betonvloeren. Er zijn zes verschillende stalen profielplaten leverbaar voor korte tot middellange overspanningen (2-m). De vloerplaten worden op stalen liggers aangebracht.


Als deuvels worden aangebracht ontstaat een staal-betonligger, waarbij de . Ons programma van staalplaat betonvloeren biedt het summum van stalen vloeren voor kantoren en flatgebouwen.

De technisch geavanceerde systemen zorgen voor uitstekend akoestische prestaties, brandveiligheid en een optimale bijdrage aan de thermische massa. Wat is een staalplaat - betonvloer ? Het combineren van twee complementaire materialen. Eurocode bij normale temperatuur en brand - door prof. REPPEL beschikt naast LEWIS Zwaluwstaartplaten over unieke staalplaatbeton vloersystemen die de oplossing bieden in een breed scala van toepassingen in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingsprojecten. Activiteit, Omschrijving, Bijzonderhei Eenhei Directe kosten, Indirecte kosten en bedrijfsmarge, Totaal, Eindtotaal.


Staalplaat betonvloeren.

Met de staalplaatbetonvloer worden alle belangrijke eigenschappen van staal en beton tot één geheel verbonden. Na verharding van de betonspecie vormen de geprofileerde staalplaat en het beton een constructief geheel. Met dit systeem zijn grote overspanningen mogelijk. Dit vloersysteem heeft relatief een lager . Na de verharding van het beton werkt het geheel als een composietmateriaal, waarbij de staalplaat fungeert als uitwendige trekwapening. De ver- eiste brandweerstand kan verzekerd . GEOMETRISCHE EIGENSCHAPPEN.


Cofraplus is een geprofileerde staalplaat met uitstulpingen aan de zijkanten, bestemd voor de constructie van staalplaat betonvloeren. Cofraplus wordt niet ontkist, maakt de vloer lichter en bespaart een wapeningsnet. Lage staalplaat - betonvloer.


Doorgaans maakt een staalplaat - betonvloer deel uit van een staal-betonvloersysteem. Hierbij vormt de vloer samen met de vloerligger een staal-betonligger. Dat is uit proeven gebleken. Bij deze brandwerendheidseis is het daarom niet nodig de brandwerendheid via een proef of berekening aan te tonen.


Een staalplaat betonvloer is een systeemvloer in de vorm van verloren bekisting waarbij de trapeziumvormige geprofileerde staalplaat als verloren bekisting dient voor de in het werk te storten betonvloer. Hierdoor krijgen de staven spiraalvormige ribbels met een groter oppervlak dan glad betonstaal, waardoor het staal beter in .

Puntvormige aansluitingen van bijvoorbeeld staalconstructies worden momenteel niet meegenomen in de EPC- berekening. Er vindt echter wel degelijk warmtetransport plaats. Dit wordt uitgedrukt in de χ-waarde. Virtuoze constructie in staal, beton en staal - beton. Vlak naast de Rotterdamse Doelen ontwierp architect Jan Hoogstad een bijzonder gebouw: de Hogeschool voor.


De vrijstaande, superslanke kolommen vallen constructief het eerste op. Maar zeker zo bijzonder is een flinke uitkraging aan de achterkant,. Om uw gemengde vloeren van staal - beton te maken, zorgen de Hilti X-HVB verbindingsdeuvels voor een maximale optimalisering van de vloerplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.