vrijdag 24 februari 2017

Isis werkstuk

Heilige Oorlog Tegen ISIS nog 80. Isis staat voor Islamitische staat in Irak en Syrië. Het was opgericht op een jihad te organiseren tegen de Amerikanen die destijds in Irak waren en die en iedereen die ze volgens ISI daarbij hielpen te doden.


Werkstuk KCV Egyptische mythologie, 5. Over Isis en Osiris” en een interpretatie geeft over de.

Onmiddellijk kwamen er helpers. Door de vele mythes en verhaaltjes die verteld worden door. Messalla (schrijven) voelde een aantrekkingskracht tot de Isis - mysteriën.


Spreekbeurt over de opkomst van ISIS. Harry van Bommel houdt een spreekbeurt over de opkomst en bestrijding van ISIS. Tientallen christelijke families zijn de stad ontvlucht richting het autonome Koerdistan.


Ze zeggen dat ISIS -leden geld en juwelen van hen hebben afgepakt bij het verlaten van Mosul. Huizen waar christenen wonen zouden zijn gemarkeerd met de letter N.

Dat staat voor Nassarah, een term voor christenen . IS of ISIS is de afgelopen jaren bezig met een opmars in Irak en Syrië. Iedereen die niet gelooft in hun interpretatie van de islam moet zich bekeren. De beweging zaait dood en verderf.


Maar ik kreeg het algemene idee. U bent DI John Mordred van de Nationale Dienst van de Intelligentie van de Fraude. Vertel hem om het even wat niet over Zwarte Chewton, zal het slechts kwesties compliceren. Wij moeten vinden wie hen.


U verteld heeft de Heer Ronald? Deze Tempel van Isis wierd al mede gehouden voor een werkstuk van den vermaarden Sesostris. Meerder naar het zuiden van deze Berg van Isis , zegt Artemidorus, dat een Eiland gevonden wier het welke zeer vruchtbaar was in het voortbrengen van olyfboomen, dewelke daar voortgekweekt wierden, en na dit Eiland . In Irak rukt de terreurgroep Isis , voluit de Islamitische Staat in Irak en de Levant, inmiddels vanuit het noorden op naar de hoofdstad Bagdad. De zestienjarige Isis woont met haar tweelingzus Galya en haar grootmoeder Boma in. Zij is de godin van de liefde en de vruchtbaarheid.


Isis is de zus n de vrouw van Osiris. Hun gemene broer Seth vermoordt Osiris en snijdt hem in stukken, die hij door het hele rijk verspreidt.

Isis gaat op zoek naar de stukken en voegt ze weer aan elkaar. De in linnen gewikkelde stukken maken van Osiris de eerste . De Farao in Egypte, had veel taken als leider van het land. Hij moest het land regeren en dat houd dus in besluiten nemen en regels opstellen.


Ook moest hij zorgen voor goede contacten met het buitenland dan bleef de vrede met die landen bewaard. Isis (Grieks) of Aset (Egyptisch Au Set) is de naam van een van de belangrijkste godinnen van de Egyptische mythologie. Isis werd eerst vereerd in de Nijldelta, later kreeg ze onder andere een tempel op het eilandje Philae. Haar thuisplaats was echter het Iseum (huidige Behbeit el-Hagar), de twaalfde Benedenegyptische .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.