maandag 27 februari 2017

Zwembad maaseik openingstijden

Gedetailleerde openingsuren en tarieven in onze folder (PDF). Aquadroom is open van maandag tot vrijdag van 10. Dinsdag, Open voor schoolzwemmen of . Maandag, Open voor het publiek, 20:0 21:30.


Download ons tarievenblad in PDF formaat.

De watertemperatuur van het buitenbad bedraagt 28° C. De entree was en dat is zeer goedkoop. Er is geen eigen cafetaria (is van een andere uitbater en heeft eigen openingstijden ) alleen wat automaten met snoep en ijs die vrij duur zijn (voor een raketijsje, euro voor een magnum). Hele ruime openingstijden ook buiten de vakanties en dat is zeker een pluspunt. Al met al een prima zwembad , maar je moet wel . OfficiĆ«le website van de stad Maaseik. Map Data Image may be subject to copyright.


We stellen hier altijd een aantal zwembad tentoon en hebben diverse modellen en kleuren op voorraad.

In onze shop vindt u alle. Op dinsdag is er ook nog Seniorenzwemmen van 15. Om u een fijne dag te bezorgen zouden wij u graag met het saunareglement vertrouwd willen maken. Een avond gezellig bowlen, eten en drinken. Je bent welkom in Bowling Maaseik ! Zin in avontuur, of eerder nood aan rust en ontspanning, wil je het water induiken , maar ontbreek je de nodige zwemervaring?


Bij Sportoase Philipssite. Jaarlijks passeren circa tweehonderdduizend bezoekers de poortjes. Laco Geleen verzorgt zwemles, babyzwemmen groepslessen zwemmen zoals AquaJoggen, AquaPower en AquaVitaal. Ons binnenbad beschikt over een doelgroepbad met beweegbare bodem, peuterbassin, wedstrijdba recreatieba een duikplank en een subtropisch bad met twee glijbanen. Wij maken er een unieke belevenis van!


Het buitenbad heeft een . Happy Hour(s) op de Wouterbron: Dubbel zwemplezier aan halve prijs van 17. Strandbar, zomerterras en buitenrestaurant bij mooi weer dagelijks geopend . Zwembad , zandstran speel- en ligweide. De Wouterbron Type: openluchtzwembad.


Adres: Dornestraat in Opoeteren.

Openingsuren : van tot uur, bij mooi weer. Extratroef: natuurbad met zuiver bronwater, zonder . Geen wonder aangezien ze de prijs verhoogd hebben en er. Een apart tarief voor recreatieve en sportieve zwemmers op basis van de openingstijden zou een mogelijke oplossing kunnen bieden. Myrthe Keiren, Maaseik. Thema ijsbaan IceFun Sportiom is geopend van oktober tot en met februari.


Af en toe gaat het zelfs echt sneeuwen. Bekijk snel de openingstijden ! Programma il tuo viaggio a Maaseik (Limburgo (Belgio)) per le tue vacanze in Belgio. Viaggia semplice e veloce - Zoover!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.