woensdag 27 mei 2015

Afdekkap tuinhuis

Afdekkap voor tuinhuis of blokhut. Door het plaatsen van deze afdekkap op het dak van uw blokhut of tuinhuis krijgt uw tuinhuis een prachtige uitstraling. Daarnaast biedt een afdekkap extra bescherming tijdens een fikse regenbui.


Heeft uw tuinhuis of blokhut een rechthoekig dak? De kleur van de kap is .

Dan is het verstandig om een afdekkap te plaatsen op de uiteinden van uw dak. Dit voorkomt lekkage en staat ook nog eens chique. In het geval van een rechthoekig dak bent u twee afdekkappen nodig.


Bent u op zoek naar een vierkante, zeshoekige . Grootste assortiment online o. Snelle levering bij MHOLF de blokhutten - prieel specialist op het internet. Bestel nu direct je afdekkap online.

Deze sierkap kunt u plaatsen op een vierkant dak van een prieel of blokhut. De sierkap zorgt er voor dat de nok waterdicht wordt afgesloten. Een afdekkap met messing bol plaatst u op een blokhut of tuinhuisje. Deze zwarte afdekkap geeft uw tuinpaviljoen of tuinprieel een mooi aangezicht.


De afdekkap is geschikt voor vierkante daken. Gratis thuisbezorg dus geen verborgen kosten! Wij bieden kwaliteit tegen de laagste prijs. Tuindomein is dé blokhutten specialist van Nederland Er zijn vele redenen te bedenken voorde aanschaf van een tuinhuis of blokhut. Wat dacht u van extra opbergruimte, stalling van fietsen, het creëren.


Blokhutten, Overkappingen, Verandas, Carports, Bestrating en veel meer bij QS in Meppen. Goedkoop en snel geleverd. XL Tuinschuur tuinhuisje 2xm 19mm hout. Metalen berging Yardmaster PZ. Duramax metalen berging Riverton 6x Antraciet.


Gratis verzendingafdekkap voor tuinhuis of blokhut door het plaatsen van deze afdekkap op het dak van uw blokhut of tuinhuis krijgt uw tuinhuis een prachtige uitstraling. Zwarte afdekkap en Bol ().

Deze afdekkap geeft uw Blokhut een extra mooie uitstraling en zorgt dat de nok van het dak goe waterdicht en mooi afgewerkt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.