woensdag 27 mei 2015

Groei en bloei app

Bij veel tuincentra en kwekers krijg je het hele jaar door korting met je ledenpas. Je hoeft dan alleen maar de pas op je telefoon te laten zien om de korting te krijgen. Er staan kortingen in die je krijgt als lid van GB.


Er staat ook een evenementenagenda op van landelijke evenementen en een link naar je GB afdeling met agenda van . Een moeilijk schaduwhoekje? Een plant die lila bloeit in juni?

Met de Plantenzoeker app zoek je planten op kleur, bloeitij hoogte, standplaats of op naam! De Ledenpas app installeren stap voor stap. Kom je voor het eerst bij de app , klik eerst op: REGISTREREN.


Meld je aan met lidnummer, e-mailadres en postcode. Je ontvangt een mail met een . Dan kun je je via de knop hieronder eenmalig registreren. OPHALEN Ben je geregistreerd?


Zoek planten op kleur, bloeitijd , hoogte, standplaats of op naam. In de lite-versie heb je keus uit 5planten.

Bij iedere plant staat een beschrijving en een foto. Indien beken staan er verkoopadressen bij de plant. Je kunt een planten- wensenlijstje maken, handig als je naar kweker of tuincentrum gaat. Steeds meer mensen willen alles weten van tuinen en tuinieren. In deze lite- versie heb je keus uit 5planten.


Met deze app kunt u zoeken op basis van kleur, bloeitijd , hoogte, standplaats en naam. Gebruik de GB App Plantenzoeker voor Apple en Android telefoon en tablet! Gorinchem, Omnia College, W. Vol inspiratie, groentips en veel informatie over tuinplanten. Maar het is ook de leukste groenveren.


Je drukt op de foto van de plant die je mooi voor in je tuin lijkt, en meteen komen alle specificaties tevoorschijn: wel of niet in de zon, bloeitijd en zo verder. Waar in Nederland vind je fruit, noten of groente in het wild? De Wildplukwijzer weet raad! Koop of Verkoop groei en bloei op Marktplaats. Groei en Bloei arrangement H. De Rotterdamse wijk Tussendijken scoort niet goed in de gemeentelijke statistieken.


Hoe groeien de planten en de bomen en wat is er nodig om te groeien? Erik zaait zaadjes voor nieuwe planten. Een halfjaarlijkse IT-controle door dienstverlener IDB4ict voorkomt dat medewerkers stilzitten door uitgevallen systemen.

Het nieuws in de app komt onder andere uit De Noordoostpolder, Leeuwarder Courant en van Omroep Flevoland. GAASTKHLAND pers, vak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.