vrijdag 22 mei 2015

Zwembad de wilgenring openingstijden

Sportcentrum de Wilgenring omvat een uitgebreid zwembad , sporthal en squashbanen. Het zwembad heeft een recreatief karakter met tal van zwemactiviteiten. Kom lekker zwemmen in zwembad de Wilgenring ! Haal er je zwemdiploma of kom gewoon recreatief.


Zwembad Wilgenring Terug naar vorige pagina.

Zie voor de openingstijden en de aanvangstijden van de zwemlessen de website. Een sportcentrum voor iedereen! Voor openingstijden en tarieven verwijs ik u naar de LINK aan de rechterzijde van deze website.


Kijk voor de openingstijden van het zwembad op de website. Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf. De Wilgenring Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook erg gezond en bij de Wilgenring kan je goed baantjes zwemmen. Het bad is groot en lang genoeg en het belangrijkste, diep genoeg.


Openingstijden Swim Kids de Wilgenring Melanchtonweg in Rotterdam.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Meer zwembad in Rotterdam . Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.


Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. In deze vakantieperiode vervallen alle doelgroepactiviteiten en lessen. Overzicht van alle zwembaden en openingstijden in Zuid-Holland. Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen.


Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Discozwemmen voor kinderen tot en met jaar. Kinderen zonder zwemdiploma onder begeleiding van een meezwemmende betalende volwassene.


Vier een zeemeerminnen feestje. Wil ook leren zwemmen als een zeemeermin? Reserveer dan bij de receptie jouw super leuke feestje op zondag tussen 12.


Maximaal kinderen en minimaal kinderen per groep. Na afloop krijgen alle zeemeerminnen een mooi diploma.

En natuurlijk hoop ik dat deze nota u vervolgens verleidt om snel een echte duik te nemen in een van onze prachtige zwembaden ! Adriaan Visser wethouder. Leuk zwembad , niet duur, wel wat te koud! Kom gerust eens (gratis) proeftrainen of een wedstrijd kijken in de Wilgenring ! Bekijk alle openingstijden.


Website Swim Kids de Wilgenring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.