dinsdag 26 mei 2015

Banenzwemmen dordrecht

Fanny Blankers-Koenweg 10. Locatiemanager: Dennis van Rijswijk. Ontvang onze nieuwsbrief. Er zijn geen vakantieroosters.


Trek de schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier.

Bij Optisport Health Club Dordrecht kan je gebruik maken van de verschillende faciliteiten die deze accommodatie te bieden heeft. Heeft u nog een een knipkaart voor deze doelgroep kunt u op die kaart banenzwemmen. Uitbreiding rooster banenzwemmen bij Optisport Health Club Dordrecht ! Het programma banenzwemmen in combinatie met het fitness abonnenment is vanaf. Recreatiebad - Wedstrijdbad. Zwemles voor volwassenen (dames).


Diverse aanbieders zijn zichtbaar, in onderstaande kaart, van Dordrecht , waarin alle bedrijven, die actief zijn met Dordrecht , kunt vinden. Het splinternieuwe complex van Het Alexanderhof is een accommodatie met zwem- en sportmogelijkheden.

Bij het zwembad kan je terecht voor zwemlessen voor jong en ou voor verschillende aquasport groepslessen en voor banenzwemmen. Openlucht zwembad Het Wantijbad te Dordrecht is een openlucht zwembad met een diep halfdiep en ondiep zwembassin een speelgracht met stromend water voor peuters. Toon alle activiteiten . Op zondag is het in het kleinere doelgroepenba dat is wat minder.


Heerlijk uurtje geschaatst. In Dordrecht hebben we een goede ijsbaan met fantastisch ijs. Je glijdt er heerlijk over. Banenzwemmen dordrecht christmas. Kledingeisen diplomazwemmen.


Wil je zelfstandig aan je conditie werken? Of gewoon lekker ontspannen in het water? Tijdens het banenzwemmen bepaal je zelf je begin- en eindtijd.


Ook het aantal banen of je zwemtempo kies je zelf. Bepaal je graag zelf hoe intensief je sport? Vanaf vandaag kunnen abonnementshouders van het Wantijbad met hun abonnement gratis in het wedstrijdbad terecht.


Sportboulevard Dordrecht afgesproken.

Deze compensatie wordt hen geboden zolang herstel duurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.