woensdag 27 mei 2015

Dommelslag neerpelt zwembad

Bekijk hier onze openingsuren en tarieven. Wij bieden een unieke beleving voor jong en oud! Raadpleeg hier onze tarieven. WildwaterbaanPeltVierkant optie. Ontdek onze spectaculaire wildwaterbaan!


Nieuw: Boslandarrangementen voor groot en klein!

Vier je verjaardag bij ons! Hou je strak en fit en kom wekelijks enkele baantjes trekken in het 25m-bad (banen). De beweegbare bodem met diepteregeling maakt het zwembad toegankelijk voor alle doelgroepen en leeftijden.


Het sportbad is elke dag geopend en er zijn altijd . Het is een subtropisch zwemparadijs met. Openingsuren van het zwembad : Tijdens de schoolperiode: MA: 8. Dommelslag is compleet vernieuwd en uitgebreid. Meteen een bewijs dat deze eerste publiekprivate samenwerking haar doel niet gemist heeft.


De uitbaters zijn ervan overtuigd dat ze met deze bijdrage de crisis zullen overleven.

De prijzen zijn stabiel. Inwoners van Overpelt en Neerpelt kunnen met een familiekaart zwemmen tegen euro per beurt. Het zwembad op de grens tussen Overpelt en Neerpelt is fors uitgebreid.


Een gratis portie wellness? Sportieve types kunnen vrij zwemmen in het sportbad. Bron: gemeente Neerpelt. Het waren de vaste zwembadbezoekers van het dagcentrum Fierkens Heikant die de lift als eerste mochten testen. Het golfslagbad is niet bereikbaar met de lift, maar daar . Getuige daarvan nog de recente investering voor een beduidende uitbreiding.


Wie niet in Pelt woont, kan al genieten van een zwembeurt vanaf slechts €10. Datum, Titel, Categorie. Zwemmen 1-2-do feb. Het bezoekersaantal stijgt met ongeveer 10.


Dat hebben we te danken aan onze marketingstrategie”, oppert centrummanager Bert . Het tekort is ontstaan . Dat is een recordaantal voor het zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.