vrijdag 29 mei 2015

Slagboom engels

Voorbeeldzinnen met ` slagboom `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Gerelateerd aan slagboom. Woorden voor en na slagboom.


Wat is slagboom in het Engels ? Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.

Spelling en grammatica controleren. Onderwerp: Wettelijk en Notarieel Gebruiksfrequentie: 5. Kwaliteit: Wees de eerste om te stemmen. De slagboom BL 2is een universele slagboodankzij de sterke prestaties en de hoge bedrijfszekerheid van dit product is het geschikt voor een brede waaier van toepassingen: verkeersmanagement, parkeerplaatsen, industrieterreinen en zelfs tolwegen. Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis.


De Engelse houten poorten (gates) zijn wereldberoemd en erg populair. Ze vormen het visitekaartje van menig bedrijf of woning en blinken uit door hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het traditionele handwerk en de kwaliteit staan voor de ambachtelijke houten poorten en slagbomen voorop.

Een slagboom is een afsluitingsmechanisme dat dient om controle uit te kunnen oefenen over het gebruik van een doorgang of een toegang. Er zijn zowel handbediende slagbomen als slagbomen die door middel van een aandrijving worden . Hoe gaat de slagboom omhoog? How do you raise the barrier?


Heeft de plaats een nummer? Ooes the site have a number? Se sait hev u numbu ls er een fietsenstalling? Inzinkbare pilaren zakken onder het wegdek bij geactiveerde toegang, bijvoorbeeld in combinatie met stoplichtpalen.


Hubertustunnel afgesloten na ongeluk met slagboom. Op de Noordelijke Randweg in Den Haag is rond het middaguur een slagboom op het dak van een auto beland. Slagboom sleutel verkrijgbaar bij de receptie. Parkeren voor bezoekers vakantiepark en restaurant. Bevindt zich aan de buitenzijde bij . Deze woorden beginnen met ` slagboom `. De slagboom is een veel voorkomende poort die veel in bosrijke en landelijke omgevingen te vinden is.


Anders gespeld: savelboom 70. De poort is geheel gemaakt van ronde kastanje palen, wat de slagboom een natuurlijke uitstraling geeft.

Uiteraard zijn de kastanje palen die gebruikt worden voor de slagboom onbehandeld wat voor een . Latest video clip of canada, the most singing video clip. Caclip always updates the new and best videos, the best clips and the best song on the net. High quality clips facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.