woensdag 27 mei 2015

Plastic bak konijnenhok

Vergelijk goedkope hokken online en vind de mooiste hokken in alle soorten en maten voor uw huisdier voor de laagste prijs! Boon konijnenhok plastic lade. Houten konijnenhok met plat dak in de kleuren groen met wit.


Het hok is voorzien van een nachthok en een plastic mestlade. Het hok wordt geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket.

Mocht er iemand een andere slimme oplossing hebben voor een urine-dichte bak voor in een konijnenhok , dan hoor ik dat natuurlijk graag! Een ander oplossing is een plaat plastic kopen de randjes warm maken met een schildersfohn en omzetten tussen plankjes. Vind kunststof konijnenhok op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Schuiflade voor konijnenhok of kippenhok. Wanneer u een mestlade wenst te bestellen, stuur dan even een mailtje met de modelnaam en eventueel foto van uw hok, dan hoort u spoedig of we een . Een konijnenhok voor je konijn.

Die moet natuurlijk praktisch én voordelig zijn. Wil je een hok van hout of kunststof? Een toiletdoos is een plastic bak waar je konijn net in past.


Er zijn allerlei geschikte bakken te koop bij dieren- en huishoudwinkels. Dit scheelt met schoonmaken, want de rest van het hok wordt veel minder vuil. Losse onderbak voor in de Bench nodig?


Bestel ze eenvoudig en goedkoop online bij Witjes! Eigen Import, dus altijd de Goedkoopste! Groothandel voor de Particulier! Het Grand Lodge konijnenhok is helemaal gemaakt van kunststof, en is hierdoor onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk schoon te maken.


Met plastic schuifladen, en van waaibomenhout (dennen, vuren, en meestal van binnen onbehandeld). Zet buiten het hok een bak waar je wekelijks schoon zand in doet,dit gebruikt een konijn als kattenbak en zo blijft het hok van binnen droog,hierdoor gaat het ook veel langer mee. Daarom is het fijn als ze een apart plekje in hun hok hebben voor hun behoeften.


Hierop gaat het konijn zitten, . Konijnenhok buiten kopen van de beste kwaliteit. De kleine hoek-WCtjes uit de winkel vinden we minder handig, er past nauwelijks een konijn in.

Een opgeleukt konijnenhok met een cavia erin, een plastic bak is geen gezicht hier. In het mintgroene kabinet staat de tv. Sjieke konijnenkooi met twee etages uit wit gelakt grenen met konijnen- en grasmotief, met extra diepe bodembak en apart slaaphuis. Bovendien zijn de bodembakken , uit onderhoudsvriendelijk plastic , beide uittrekbaar. Het ziet er gevangenisachtig uit, maar de konijnen hebben in ieder geval uitzicht rondom.


Hokken met doorzichtige kunststof zijwanden zijn niet geschikt voor konijnen. Ze zijn meestal te laag, ze ventileren onvoldoende . Voordat je een waterbak aanschaft ishet belangrijk om rekening te houden met de volgende punten: Hoe makkelijk is het voor het konijn om de bak om te gooien? Een bak van plastic gooien ze zo om, een ovenschaal van gehard glas is al een stuk zwaarder en dus moeilijker om te gooien.


Ik heb ook twee Ferplast hokken en twee houten hokken. En ik moet echt zeggen dat de Ferplast hokken 100x beter zijn. De hokken zijn redelijk groot en wat ik ook merk is dat ze er best vaak gewoon zo maar in gaan zitten.


Dat zou met een klein nachthokje niet kunnen. Dit is een kooi met een hard plastic bak met een opstaande kant. De opstaande kant heeft. Als je er toch een wilt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.