vrijdag 22 mei 2015

De hoop beton

Ons specialisme bestaat uit het produceren en leveren van betonmortel vanuit onze betoncentrales in Terneuzen en Breskens. We beschikken over een moderne en volledig geautomatiseerde betonmortelcentrale in combinatie met een . De eerste betonmortelcentrale was gevestigd aan de Stationsweg. Bijblijven en een ver doorgedreven kwaliteitsbewaking stonden bij de bedrijfsvoering altijd op de eerste plaats. Voortdurende modernisering van de installaties en een .

Binnen de groep dochterondernemingen vindt u producenten en leveranciers van Bouwgrondstoffen, Betonmortel , Betonwaren, Bouwmaterialen en Doe-het- zelf. Breskens Beton is gevestigd aan de Haven Westzijde in Breskens en is daar de buurman van BouwCenter Logus- De Hoop. Dit is geen toeval omdat Breskens Beton destijds is opgericht om het leveringspakket van de bouwmaterialenhandel te completeren met betonmortelproducten.


De aansturing , planning en . De volledig geautomatiseerde betonmortelcentrales in de sector Betonmortel leveren producten aan uiteenlopende projecten in Nederland en België. Met gespecialiseerde transportmiddelen wordt het vervoer naar de bouwplaats verzorgd. Haringman Betoncentrale B. Vanuit onze strategisch goed gelegen locatie kunnen we onze klanten snel en adequaat leveren.

Wij richten ons op alle bouwsegmenten, zoals waterbouw, wegenbouw, utiliteitsbouw, agrarische sector, prefabindustrie en b. Ready Beton , waarvan het kantoor in Rotselaar is gevestigd. De stortklare beton wordt getransporteerd en verwerkt met eigen betonmixers en eigen betonpompen. De productie vindt plaats in drie betoncentrales. Het concept van BetonBouwService De Hoop is heel simpel, namelijk een compleet pakket van prefab betonnen bouwdelen uit één hand waarbij alle zorgen uit handen van de klant worden weggenomen. Al voordat de klant een offerteaanvraag (in het engineeringtraject) indient wordt er mee gedacht over de meest . De sector is samengesteld uit een groep productiebedrijven die samen een totaalpakket leveren.


Naast betonwaren als bestratingmaterialen, heipalen, . Pit Beton Heipalenfabriek is gespecialiseerd in het vervaardigen van voorgespannen betonnen heipalen en het verzorgen van het volledige heiwerk. De heipalen worden gefabriceerd in alle . Samen met de opdrachtgever wordt continu gezocht naar de juiste oplossing met de. Fassaert Beton staat altijd klaar als een klant op zoek is naar een maatwerkproduct. Sterk Beton produceert in Alkmaar al meer dan jaar betonelementen voor de woningbouw, grond-, weg- en waterbouw en utiliteitsbouw. Het pakket dat men aanbiedt is onderverdeeld in drie productgroepen: kelders, putten en maatwerkelementen.


De centrale is gevestigd in Arendonk aan het kanaal Dessel-Schoten, vlakbij de Nederlandse grens. Voor De Hoop Betonmortel zijn wij op zoek naar een enthousiaste.

Als mengmeester ben je in nauw overleg met de planner verantwoordelijk voor het op de juiste manier aansturen van de betonmortelcentrale met als doel de betonmortel zodanig samen te stellen dat die voldoet aan de wettelijke . Op deze pagina vindt u een overzicht van verschillende bedrijven en sectoren die onderdeel uitmaken van Groep De Hoop. Deze markeren de zone waarin veilig kan worden gevaren en gezwommen. Gerard de Hoop All Rights Reserved.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.