vrijdag 28 juli 2017

Aries windvaan

Jesper Millings Servo Pendulum Wind Vane Self Steering Swing Mount. It evolved trough time by the knowledge and experience of different men. Windex windvaan met reflecterend materiaal op de vanen. Bestaat uit een bewegende en twee vaste vanen van. Ik heb een wereldomzeiling van meer dan 70.


Fransman Marie Marie gebruikte een grote windvaan die hij met lijnen aan het roer verbond om het 14.

Met de gebruikte kogellagering is de overbrengingsgevoeligheid naar het roer van de boot prima. Met een aanvaring ligt de overbrenging van . Super netjes opgeknapt , gestraald ,gespoten , en waar nodig onderdelen vervangen. Built of bronze and stainless. Forty of these models were during . Overcompleet met roertjes ( oud en nieuw roer ), be.


Aries No- The first Aries Vane Gear. Brutally strong, well engineere reliable in heavy weather, uses the boats own rudder,. Deze stuurt op de noodhelmstok, buiten de hydrauliek om.

Van mij mogen ze een zendende AIS verplichten. Helaas ging dat niet goed en de pikhaak verdween in de zee, maar gelukkig hadden we een reserve pikhaak. Dat ligt makkelijker in de mond en het gehoor. Dit geeft ons twee extra stuurlieden: Arie en Harry. Eten puree met dubbeldekkers.


Snel weten we de reservehelmstok op het roer te zetten. The nrselfsteering equipment for offshore yachts. Laat de wind voor u sturen!


Deze beweging wordt doorgegeven aan de helmstok of het stuurwiel door middel van lijnen en blokken. Wanneer een jacht van haar koers afgaat, zal de . Ram (astrologie) (ook Aries), een sterrenbeeld aan de noordelijke. De vaan werkt echt perfect zolang er maar wind staat.


Omdat een langkieler al erg koersvast is als . De Ariës windvaan doet het werk. Tussen de eilanden was dat wel anders. Niet alleen door de constant veranderende tegen wind , varierend van tot kracht binnen de minuut soms. Maar ook door de stroming – soms wel kn.


Dus waren er hier en daar korte steile wind tegen tij golven. Na een paar avonden in de pub meldde Franklin hem dat hij, Peter, zijn vakantieleventje eraan moest geven en zijn verantwoordelijkheid moest .

SilentWind volt 4Watt windgenerator. Het prototype van Crew . Radio ontvanger: Lowe HF korte golf ontvanger. Satnav GPS Marifoon, een vaste en een hand. Automatisch piloot: Simrad Radio. Ik zal eens navraag doen bij Aries.


De windvaan hebben wij ook uit geprobeerd en hij werkte. Overigens heb ik met veel smeermiddelen dit weekend weer beweging in de windvaan gekregen. Nu op zoek naar een geschikte vaan (of wat maken) en dan proberen.


Met vriendelijke groet, Martin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.