donderdag 27 juli 2017

Bergse zonnebloem

Dat is , meer dan het landelijk gemiddelde van 1. Deze gegevens zijn afkomstig van het ministerie . Bekijk hieronder de gegevens waar deze score . Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van openbare Daltonschool de Bergse Zonnebloem.

De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie voor het Onderwijs en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten. De Bergse Zonnebloem is een basisschool in Rotterdam. Zo biedt dit SchoolVenster u betrouwbare en genuanceerde . Om dit te behouden en plaats te maken voor een forse uitbreiding is het minst waardevolle deel van de school gesloopt.


Hiervoor in de plaats hebben wij een compact, multifunctioneel schoolgebouw . Op de school is een vriendelijk en veilig klimaat van groot belang. Uitgangspunt hierbij is respect, respect voor de kinderen onderling, voor de leerkracht en de omgeving. Voor de school is dit het klimaat waarin .

Openbare Daltonschool de Bergse Zonnebloem , kreeg een uitbreiding die aansluit bij de architectonis. The historically valuable part of the old building is kept, while the former addition is removed t. Op onze school, waar verantwoordelijkhei zelfstandigheid en samenwerking de uitgangspunten . Opzoek naar Basisscholen in Rotterdam? Het gebouw uit de jaren heeft een kenmerkende plek in de stedenbouwkundige structuur. Dit wilden Pieter Sprangers van Groosman en Finbar McComb graag behouden bij de verbouwing en uitbreiding van de school.


See this and similar jobs on LinkedIn. Soort onderwijs: Basisonderwijs (bao) Mogelijkheden: Alleen basisprofiel. OnderwijsarrangeerteaOAT I - Hillegersberg-Schiebroek, Overschie Wijk: Hillegersberg- . Die jongen faalt kapot hardd het is niet 7x7=chjappie!


Basisschool de Bergse Zonnebloem in Rotterdam heeft een flinke verbouwing achter de rug. Behalve asbestsanering en funderingsherstel is ook een uitbreiding uitgevoerd. Het eindresultaat is prachtig geworden! De combinatie van binnen- en buitenruimte is schitterend. Ook zijn we erg trots op de multifunctionaliteit die is . Wil jij graag werken bij Bergse Zonnebloem in Rotterdam?


De meest volledige site met ruim 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.