woensdag 26 juli 2017

Hickory houtsnippers

Door de rijke smaak van hickory aan uw rundvlees toe te voegen, zullen uw gasten zich afvragen hoe u dat voor elkaar hebt gekregen. Experimenteren met het toevoegen van gearomatiseerde houtsnippers aan het recept maakt barbecueën nog spannender en lekkerder. Weber houtsnippers Hickory 0. Geef uw barbecuegerechten een ietwat rokerige smaak met een paar blokjes aromatisch hout zoals hickory of mesquite. Geschikt voor gebruik met zowel gas als briketten.


Eiken en Hickory geven bijvoorbeeld een zware dikke rook en zijn geschikt voor grotere stukken vlees als rund- en varkensvlees.

Bij de meeste tuincentra zie je zomers zakken met houtsnippers in verschillende soorten. Laat de snippers voor gebruik altijd in water weken. Maak je gerecht nog lekkerder met de geur van rookhout.


Geef je gerechten extra smaak met de aroma van hickory houtsnippers. Houtsnippers koop je eenvoudig online bij bol. Kijk voor al onze BBQ producten op Meesterlijpers. GRILL PRO HOUTSNIPPERS HICKORY.


Hersluitbare zak houtsnippers te gebruiken in combinatie met een rookbox of gooi direct op de kolen. Zo gaat jouw gevogelte, varken, lam of rund nóg lekkerder ruiken én .

Bestel nu je Hickory Rookhout bij online slagerij BeefSteak. Vandaag bestel direct verzonden in heel Nederland. Gratis bezorging vanaf euro. Levertijd: - werkdagen. De rook die van de snippers afkomen trekken in je gerecht waardoor de smaken versterken.


Deze houtsnippers zijn goed te gebruiken bij gerechten zoals varken, kip, run wild . De Charcoal Companion hickory houtsnippers zijn uitermate geschikt voor het roken van rundvlees en kip. Bekijk voor meer informatie onze webshop! Een klein handje chips op de gloeiende kolen geeft direct rook. Door een kleine hoeveelheid te gebruiken zal de rook weer relatief snel verdwijnen en kunt u ook à la carte roken en grillen op één barbecue.


Steven Raichlen Disposable Smoker Cup rookbox met hickory houtsnippers 3ml. Schrijf de eerste review over dit product. De rookbox word geleverd met 3ml rooksnippers van hickory hout, wat goed past bij . Nu in de aanbieding van € 8voor € 800! KLIK OP DE LINK ONDERAAN OM NAAR HET PRODUCT OP ONZE WEBSITE TE GAAN!


Maak uw gerecht nog lekkerder met het aroma van rookhout. Deze Fire Spice houtsnippers zijn zowel te gebruiken bij de rookoven, gas- en houtskoolbarbecues. Hickory houtsnippers geven een spek-rooksmaak af die zeer geschikt ham,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.