vrijdag 28 juli 2017

Heerenveen zwembad

Zwemmen is voor iedereen! Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen! Zo hebben we voor iedere . Gewijzigde zwemtijden: za.


Kom lekker baantjes zwemmen in het wedstrijdbad en lekker genieten van het warme water in het doelgroepen- of instructiebad.

Je kunt aan de kassa een los kaartje kopen of in onze webshop een . Sportstad: een multifunctioneel centrum in Heerenveen voor sport, beweging en gezondheid. Diploma zwemmen en babyzwemmen bij sportschoolebert Heerenveen. Glijbanen, golfslagba whirlpool, sauna en de wildwaterkreek.


Een sporthal bestaande uit kleinere hallen: een turnhal, een tennishal en kleinere ruimten voor de overige sporten. Ook kwam er ten zuiden van het sportcomplex een gebouw waarin het Friesland College, o. Samen met Sport Fryslân maakt Sportstad Heerenveen het voor de inwoners van gemeente Heerenveen ook dit jaar weer mogelijk om tijdens de zomerperiode te kunnen blijven zwemmen. Daarna is het zwembad twee weken lang iedere .

Open tribunedag turnen met. Lezing over broeikaseffect Suppilates, techniek en fun les in zwembad van Sportstad. Dit is voor elk niveau en natuurlijk met veel plezier!


Kleurrijk vrouwenzwemmen is zwemmen voor vrouwen. HZPC heeft op donderdagavond zwem-groepen die speciaal voor vrouwen zijn. Meestal zijn dat vrouwen die vanwege een geloofsovertuiging of hun culturele achtergrond niet gemengd mogen zwemmen, maar het kunnen ook vrouwen zijn die het . De vereniging heeft als thuisbasis het zwembad van Sportstad Heerenveen dat beschikt over een modern meter-wedstrijdbad met acht banen en voorzien van elektronische tijdwaarneming en een vaste tribune met een toeschouwerscapaciteit van rond de 5personen. Voor synchroonzwemmen is het bad uitgerust . HEERENVEEN – Het zwembad van Sportstad Heerenveen gaat tijdens de tweede en derde week van augustus drie ochtenden per week open. Dat heeft de directie deze week bekend gemaakt.


Vorig jaar ging het bad in de zomervakantie dicht. Dit tot verdriet van kwetsbare ouderen en gehandicapten die . In deze hotels van HotelSpecials heb je in Heerenveen een binnenzwemba buitenzwembad of zwemparadijs in het hotel tot je beschikking. Heerlijk dus tijdens een weekendje weg.


En ben je met het gezin op pa dan is het natuurlijk fijn dat de kids een duik kunnen nemen in het zwembad of zwemparadijs. ALPC is een groothandel in zwembaden , spas,watersport,lounge meubelen, speelgoe winterproducten, inflatables, wellness,luchtbedden,vijvers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.