maandag 31 juli 2017

Sportfondsenbad amsterdam oost openingstijden

De unieke locatie van ons zwembad is veelzijdig en heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Sportfondsenbad Amsterdam Oost het is oudste Sportfondsen zwembad van Nederland midden in het hart van het mooie Amsterdam Oost. Bekijk hier de openingstijden van alle zwemactiviteiten van het zwembad Sportfondsenbad Oost in Amsterdam.


Zwembad Sportfondsenbad - Oost in Amsterdam heeft op de begane grond een groot instructieba kleedkamers en een uitgebreide sauna. In de sauna is aanwezig: een heerlijke zonnebank, lekker warm Turks Stoomba twee Saunaruimten, dompelbad en een ruime relaxruimte.

Op de eerste verdieping van het zwembad . Ervaring met: Aquasporten. Alle sorte ongewenste dingen vlotteren in het water ( haar), een ook de vloer is het niet zo schoon. Verder vind ik de erg beperkte openingstijden (voor banenzwemmen) niet logisch. Soms is de zwembad dicht voor . Kom winkelen in Amsterdam - Oost.


In Oostpoort vind je 2winkels, gezellige horeca en je kan er makkelijk parkeren.

Ga naar de officiële site van de gemeente voor reguliere, tarieven, speciale tariefacties en aangepaste openingstijden in verband met feestdagen en warme dagen. Sportfondsen Groep, via een 100- tal ondernemingen, meer dan 5voorzieningen zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. De adviseurs en specialisten van het Sportfondsen Shared Services in Amsterdam begeleiden.


Het Sportfondsenbad in Amsterdam Oost is voor mij echt jeugdsentiment. De inhoud van onze zwemlessen is gebaseerd op de. Voor de openingstijden van recreatief zwemmen zijn folders verkrijgbaar bij de receptie.


Welkom op de website van het AGO Zwembad Diemen, hét zwembad voor de inwoners van Amsterdam en omgeving. U kunt bij ons terecht voor kinderzwemles en. Op onze website kunt u informatie vinden over onze openingstijden , tarieven, zwemlessen en activiteiten.


Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in . Sportfondsenbad Oost Amsterdam. Locatiemanager: Maggy Krizanic . Telefoon Sportfondsenbad Oost Amsterdam. Mijn beide zoontjes gaan met enorm veel plezier elke zaterdag naar zwemles in het sportfondsenbad Oost bij de zwaantjes.


Hele leuke meesters, die echt plezier hebben in hun werk, en ze leren de kids goed zwemmen.

Lidie ter Hoorn, Amsterdam. Gevonden in de categorieën: uncategorized.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.