maandag 31 juli 2017

Houten boombank

Koop of Verkoop boombank op Marktplaats. Vind boombank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een houten boombank geeft sfeer in uw tuin en bovendien kunt u lekker in de schaduw zitten.


Onze boombanken hebben we te koop in luxe hardhout, onbehandeld naaldhout en Geïmpregneerd hout.

De hardhouten boombanken zijn onderhoudsvrij en hebben een levensduur van circa jaar. Boombank vervaardigd milieu verantwoord Douglas hout Kan jarenlang onbehandeld zomers en winters buiten staan. Meer ideeën over Graven rond bomen, Boom stoel en Houten bankjes. Esschert design boombank Bruin. Gratis leveringAanbieding bekijken.


Sunyard Londen boombank ø 200cm Bruin. Mooie houten half-cirkelvormige tuinzetel (180°) voor rond een boom. Deze massief grenenhouten tuinzetel vormt een aangename zitplaats onder een boom in een oase van rust en schaduw.

Maak daar dan handig gebruik van door een boombankje er omheen te plaatsen. Zo heeft u makkelijk en snel een koele schaduwplek om lekker te genieten van het buitenleven. U kunt kiezen uit geïmpregneerd grenen, . De boombank is een tuinbank die je rondom een boom plaatst. De meeste boombanken zijn van hout en je kunt kiezen voor een naturel houten kleur of bijvoorbeeld zwart of wit.


Deze boombank is standaard onder hoge druk geimpregneerd. De houtsoort van deze boombank is douglas en lariks. Dit heeft een lange duurzaamheid zodat U er lang plezier van zult hebben. De bank staat in elkaar zodat U niets meer hoeft te monteren. Zeskantige houten boombank Een blikvanger is deze boombank zeker te noemen.


Bovendien heb je iets bijzonders in je tuin staan. Wat een heerlijke plek om even in de schaduw te zitten, deze romantische houten boombank. Onder de kastanje genieten van het uitzicht op je eigen tuin, naar alle kanten. Ga aan de slag en maak hem zelf. Landleven- timmerman Wim te Kulve laat zien hoe.


Teak staat bekend om zijn uitermate hoge resistentie tegen weersinvloeden omdat er olie in het hout zit. De teak boombank is ambachtelijk vervaardigd in indonesie.

Kiest u voor een boombank om een van de prachtige bomen in uw tuin, geeft u uw tuin net dat beetje romantiek zonder te overdrijven. Legt u daar een paar kussens op, dan nodigt de bank meteen uit om urenlang te relaxen en een heerlijk boek te lezen in het groen. Grote TEAK HOUTEN boombank van het befaamde merk GLOSTER. PLAATS VOOR PERSONENGrootste doorsnee 2cm. Doorsnee midden voor boom cm.


Mogelijk in verschillende soorten hout : grenen hout , hardhout, teak hout. Ontdek ons ruim assortiment boombanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.