donderdag 27 juli 2017

Zwembad in kleine tuin

Ontdek en bewaar ideeën over Kleine tuin zwembaden op Pinterest. Meer ideeën over Kleine zwembaden , Zwembaden achtertuin en Kleine achtertuin zwembaden. Een prachtige tuin met natuurlijk zwembad is ontstaan.


De familie die woonachtig is in deze schitterende woning had al jaren een grote wens, namelijk een zwembad in de tuin ! Waarom de tuin niet eerder gerealiseerd is? Vandaag zag ik dit thema passeren op de blog van Apartment Therapy en was er meteen weg van.

Met het prachtige weer dat we deze zomer al hebben geha en we zijn nog maar halfweg, is een klein zwembadje in de tuin een droom. De compacte C-Side zwembaden zijn zeer geschikt voor een kleinere tuin of terras, voordelig en multifunctioneel. Geschikt voor kleinere tuinen waarin toch een zwembad gewenst is.


De bewoners willen graag afkoelen en ook kunnen zwemmen. De baden zijn dus uitgerust met een tegenstroom apparaat. Als het tegenstroom apparaat aanstaat, kan er continue doorgezwommen worden. Precies wat men voor ogen had in de kleine tuin.


Je kunt al een zwembad aanleggen in je tuin voor minder dan tienduizend euro.

Dat hoeft het niet te blijven. Ook in een kleine tuin kan men tegenwoordig prima een zwembad kwijt. We geven je graag wat tips. Dag tuin , hallo zwembad.


En hecht je niet zoveel waarde aan het gazon? Dan kun je ook gewoon besluiten om de hele tuin om te toveren tot zwembad. Grenst je slaapkamer aan de tuin ? Misschien kun je dan zelfs vanuit je bed zo het bad in duiken! Abrahams Hoveniers realiseerde een zwembad in deze kleine tuin. Bekijk het ruimtelijke resultaat en laat u overtuigen.


Een zwembad leek onmogelijk. Slimme tuinarchitectuur bood de oplossing! Maar bij hete zomerdagen is niks lekkerder dan afkoeling in een verfrissend zwembad in de tuin. Heeft u geen grote tuin en niet veel geld te besteden? Er zijn tegenwoordig veel betaalbare en compacte zwembaden te krijgen, geschikt voor de middelgrote tot kleine tuin.


Eén ding is zeker: in de toekomst zullen we allemaal kleiner moeten gaan wonen. Grote vrijstaande huizen met uitgestrekte tuinen komen steeds minder voor.

Met een beetje creativiteit is het zelfs mogelijk om een zwembad of een zwemvijver in een kleine tuin aan te leggen. Zwembad in een kleine tuin lijkt onmogelijk, maar dat is het zeer zeker niet! Als je wilt zwemmen gaat de bodem zakken waardoor er water bijkomt. Wilt u een zwembad in de tuin ? Bekijk dan eens ons grote aanbod zwembaden in onze webshop.


Allerlei soorten inbouw en opzet zwembaden voor in uw tuin ! De SWIMM zwemmachine zwembad is speciaal ontwikkeld voor kleine tuinen zodat het voor iedereen mogelijk wordt om een mini zwembad in de tuin te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.