dinsdag 25 juli 2017

Flexibel hoekprofiel

Hoekprofielen toepassingen: metaal industrie, botenbouw en carrosseriebouw ter bescherming van hoeken of als afwerkprofiel en is tevens gecategoriseerd als stootprofiel. Dit Metaltis flexibel hoekprofiel heeft een beschermvlak van 1mm per rechte zijde en een maximale lengte van meter. Dit plastic profiel is ultralicht, flexibel en perfect geschikt voor lichtere vrachten en palletgoederen.


Opmerking: Dit hoeklijn kan alleen gebruikt worden in gebogen vorm (bol vormig ) installatie (x hoeklijn wordt met zichtzijde 29mm verticaal geïnstalleerd). Minimale buigradius: 200mm. Vanwege de PVC coating komt de kleur van deze .

Veel kunststof profielen. U-profiel of hoekprofiel. Plafondprofiel en afdekprofiel. Naar het vergelijk Vergelijken. Rubber L-profielen zijn verkrijgbaar in voor particulier en bedrijf.


De profielen zijn onine te bestellen in kleine en grote hoeveelheden. Beëindigingsprofielen op buitenhoeken. De benen van dit hoekprofiel zijn flexibel en geplaatst in een hoek van graden waardoor het profiel exact loodrecht in de grondmortel is te stellen.


Met smalle zichtzijde van mm.

Type EPis zonder zichtzijde. Bundel met lengtes a 5m1. Wanneer het hoekprofiel met een constructiedoeleinde wordt toegepast wordt veelvuldig gekozen voor warmgewalst (WGW) hoekstaal. Daarnaast is warmgewalst staal . URL Fabrikant, Hier heeft u een gratis account voor nodig.


URL Prestatieverklaring (DoP), Hier heeft u een account voor nodig. Artikelgroep, Wand- en plafondsystemen. RVS Muurflens voor montage op traptreden e. Tevens te gebruiken als herkwerk componenten van RVSLand. Verkoop van buismaterialen per meter. De stootrand met hoekprofiel van PU-schuim absorbeert harde stoten en markeert gevaarlijke plaatsen.


Dit zelfklevende, flexibele hoekprofiel kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Eenvoudig op lengte te snijden. Aluminium hoekprofielen snel online te bestellen. Flexibel en zeer stootvast hoekprofiel dat snel en gemakkelijk kan geplaatst worden. Het is plooibaar onder elke hoek, zowel binnen- als buitenhoeken, en kan eenvoudig op de gewenste lengte geknipt worden.


Q hoekprofielen vervaardigd uit kwalitatief hoogstaande UV-bestendige PVC met zelfklevende schuimstrip. Voor binnen- en buitengebruik.

Het bestaat uit een vlakke papierstrook, gevoerd met twee strips metaal (aluminium). Alu-hoekstrip is speciaal bedoeld voor het strak afwerken van niet- haakse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.