woensdag 26 juli 2017

Zwembad burgum

Het gerenoveerde zwembad voldoet aan de eisen van deze tijd en richt zich met name op het gebruiksgemak en comfort. De meest volledige site met ruim 66. Met name op zondag is het geopend voor recreatief gebruik, van 9. De Wetterstins is het overdekte zwembad in Burgum. Naast een zwembad openingstijden vind je ook zwembad.


Zwembad openingstijden Burgum op Telefoonboek.

Bekijk alle telefoonnummers, adresgegevens en beoordelingen van bedrijven. Het bad heeft een wedstrijdbad van x 15m voor zwem- en polowedstrijden en een ins. De sporthal is wel gewoon open maar het zwembad kan niet gebrui.


Urenlange_regen_zet_straten_in_Burgum_blank. Bij een inspectie kwam aan het licht dat de draagconstructie niet meer veilig is. Door het gebruik van cookies functioneert onze websites beter. We krijgen door het plaatsen van cookies meer inzicht in het gebruik van . Bekijk het nieuwste aanbod van teamleider zwembad de slag vacatures in Burgum.


Vind de teamleider zwembad de slag baan in Burgum die bij jou past en solliciteer direct!

Het college van Tytsjerksteradiel voelt er wel voor. Vind unieke plekken om te verblijven bij locals in 1landen. Voel je overal thuis met Airbnb. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Sportkompleks Wetterstins in Burgum vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Het volledig gemoderniseerde zwembad de Wetterstins in Burgum is weer open! Resultaten van de renovatie. Het zwembad is een moderne en veilige ruimte geworden. De vloer is betegeld met stroeve tegels en kabels zijn weggewerkt.


Bijzonder is het nieuwe luchtcirculatiesysteem van OpenBalance waardoor bezoekers . Open dag met rondleidingen en vrijzwemmen. BURGUM – Zaterdag heropent . Bouwbedrijf Swart heeft de constructie meteen verstevigd zodat het zwembad snel weer open kon voor publiek. High Five Sportstimulering. Dat blijkt uit onderzoek. Afgelopen dinsdag werd duidelijk.


Compare transport options to find the cheapest and fastest journey. September was het zover, de opening van het zwembad in Burgum ! En wij waren uitgenodigd om een demo te komen zwemmen. Van onze eigen training kwam niet veel meer terecht want als je make-up, nagels en haar moet doen blijft er niet veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.