woensdag 26 juli 2017

Barbecue boot amsterdam

Beschikbaar voor groepen van tot personen per vaartje op deze prachtige sloep! Vraag online een offerte aan en controleer de beschikbaarheid. Vraag nú de BBQ Boot aan en geniet van een rondvaart door de grachten met barbecue aan boord. Barbecuen is lekker en vooral reuze gezellig!


Dat weet u waarschijnlijk als geen ander.

Check online beschikbaarheid en maak direct een offerte. Met de barbecue aan boord. Tot personen BBQ incl drankjes. Boek nu dit uitje met onze laagste prijsgarantie! Bovendien wordt het eten op . Voor elke gelegenheid een passend schip!


Boottocht met BBQ en onbeperkt drankarrangement voor max. Amsterdams varen eten en genieten.

Al vanaf personen is deze boot te. Ervaar een ware vaarbelevenis en een uitgebreid barbecue buffet op de boot van Staets. All-inclusive barbecue - lunchboot. Maar een lunch op het water, varend door de grachten, dat kan niet overal.


Zeker niet als die lunch ook nog eens een barbecue is. Als u met uw gezelschap op deze originele manier wil lunchen, . Vindt u het ook zo ontzettend gezellig om te barbecueën, maar heeft u geen zin om zelf boven de rokende barbecue te staan, te rennen voor drankjes en achteraf weer alles op te ruimen? Dat is een barbecue dinner cruise met Blue Boat Company!


KINboat biedt diverse aanvullende services aan. Zo serveren wij naast verschillende drankjes ook verschillende snacks, lunches en diners aan. Wij leveren standaard catering maar kunnen uiteraard ook maatwerk leveren waarbij jouw wensen en service centraal staan. U sluit uw barbecue op het water af met vers fruit.


Doordat het dak van de BBQ boot gedeeltelijk open kan, geniet u van dit . De barbecueboot is dé rondvaartboot voor de levensgenieter. De BBQ Donut heeft een buitenboordmotor en je kunt dus al varende genieten van een spetterende barbecue of trendy loungeparty. Je kunt de donuts reserveren met een low-smoke kolenbarbecue , en of een loungebar.

Snelle, dure boten kwamen rondjes om ons heen varen uit nieuwsgierigheid. Jullie zitten met zijn allen in één . De heerlijkste BBQ boot in Utrecht. Terwijl u langs de werfkelders van Utrecht vaart geniet u van een heerlijke barbecue , waarbij u of wij, staan te bakken! Zie de historie en beleef de hotspots van onze hoofdstad! Desgewenst vertelt de schipper boeiende verhalen over de stad.


Wij bieden met onze sloepen verschillende arrangementen aan, zodat wij voor elke gelegenheid . Er zijn niet veel dingen beter dan te relaxen op een comfortable boot, met een koud drankje in je hand en een heerlijke barbecue. Onze heerlijke barbecues zijn een beloofde winnaar voor je gasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.