dinsdag 26 december 2017

Ijsbaan huren prijzen

Sommige verhuurders leveren een baan met vaste afmetingen, bij andere verhuurders kun je zelf de afmetingen bepalen. Let bij het huren van een schaatsbaan goed op de huurperiodes en de huurprijzen. Afhankelijk van uw wensen zijn er vele mogelijkheden. We geven u graag vrijblijvend deskundig advies, om juist úw evenement tot een succes te maken.


Hierbij kunnen wij u een vrijblijvende offerte op maat aanbieden waarin uw wensen naar voren komen. De prijs van de schaatsbaan en eventuele andere .

Afmeting schaatsbaan kunt u zelf aanpassen. Organiseert u een winterevenement en wilt u bijvoorbeeld een kunstschaatsbaan huren ? Bij Kontent bent u dan aan het goede adres. Wat kost een tijdelijke schaatsbaan? En voor de prijzen schaatsbaan huren , klikt u . Winter schaatsbaan mobiel 4vierkante meter huren Winter eisbahn 4quadratmeter mieten.


De mobiele schaatsbaan 400m(x meter) huren dag:. Prijs is inclusief 1paar schaatsen. Huur nu een ijsbaan waar u 3dagen per jaar op kan schaatsen.

Een kunstijsbaan is snel en gemakkelijk geïnstalleerd. Onze schaatsbanen blijven de attractie bij uitstek voor uw winter evenementen. Tarieven van een los entreekaartje, schaatsen huren , toegang met een verenigingspas en parkeren. Mobiele ijspiste het hele jaar door.


Maak een trekpleister van uw stad en verwen uw gasten met een mobiele ijspiste. Want een schaatsbaan is dankzij Delta-Temp niet langer uitlsuitend een winterse aangelegenheid! Met onze krachtige ijswatermachines kunnen wij kwalitatief ijs garanderen onder alle.


IceSolutions is in staat een kunststof ijsbaan onder iedere weersomstandigheid en op elke locatie te plaatsen! Wilt u een ijsbaan huren ? De ijsbaan huren op uw feest of evenement. Dat kan natuurlijk bij Vcompany. De genoemde prijs is de prijs per vierkante meter.


Bestel je tickets eenvoudig in onze ticketshop! Voorkom wachten aan de kassa! Dagkaarten kunnen uur per dag worden gekocht via onze SilverDome Ticketshop.


Openingstijden Bekijk onze schaatstijden . IJsmeesters is uw professionele partner voor de verhuur van tijdelijke ijsbanen van echt ijs. Vraag online een offerte aan of bel nu!

Lage noren, Combinoren, Hockeyschaatsen en Kunstschaatsen zijn te huur voor € per paar per dag (op vertoon van één legitimatiebewijs). Voor meer informatie over de Schaatshuur bekijk hier de website van Schaatswinkel John Oude Wesselink. Toegang, Schaatshuur , Meer info. Beurten kaart tot en met jaar, €45.


Het huren van een kunststof schaatsbaan kan al voor één dag, maar langer is uiteraard ook mogelijk. Iedere locatie is weer anders en prijs afhankelijk van omstandigheden dus contact is noodzakelijk. Gegeven prijzen zijn dan ook een . Wintersporten doe je vanaf nu gewoon in je eigen stad. Waterman Sport verzorgt de schaatsverhuur op de Jaap Eden IJsbaan.


De winkel van Waterman bevindt zich op de begane grond van de ijshal, direct na de hoofdingang aan de rechterzijde aan de buitenzijde. Verschillende soorten schaatsen zijn te huur per dag(deel) of zelfs te leasen voor het gehele seizoen. We maken gebruik van kunststof platen van Art-Ice. Deze ijsbaan bestaat uit speciale kunststof platen en is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.