donderdag 21 december 2017

Overkapping dakplaten

Een overkapping voor uw terras of veranda kunt u kant en klaar kopen of zelf maken. Wij bieden u de keuze uit een groot gamma aan complete aluminium en houten terrasoverkappingen, maar ook uit verschillende voordeelpakketten met meerwandige polycarbonaat kanaalplaten compleet met profielen en . Groot aanbod tegen lage prijzen - snelle levering. Dakplaten -Discount Groothandel in voordelige Dakpanplaten, Profielplaten, Golfplaten en Polycarbonaat platen.


Schoonmaken en ze zien er weer goed uit.

Lengte meter en breedte cm. Als u zelf al een onderconstuctie heeft of zelf wilt maken en alleen dakplaten daarvoor nodig hebt, dan vindt u in deze rubriek een groot aantal voordeelpakketten met enkelwandige transparante golfplaten en damwandplaten van PVC, polycarbonaat, polyester en acrylaat en ook voordeelpakketten met meerwandige . De materiaalkeuze van je terrasoverkapping. Het gros van de terrasoverkappingen in Nederland bestaat maar uit een klein aantal materialen.


Vaak is het frame van hout of aluminium. Overkapping -met-meerdere- materialen. De dakplaten zijn over het algemeen vaak van kunststof. Ze kunnen echter ook van glas gemaakt .

Hierdoor is het zeer geschikt voor het maken van golfplaten of dakplaten voor uw afdak. Wij verkopen Meerwandig Polycarbonaat wat door de verschillende lagen heel stevig wordt en ook zeer isolerend is. Doordat het meerdere lagen heeft is het erg sterk (tot 250x sterker dan glas) en door de vulling met . Met een minimale breedte van drie meter en maximaal zeven meter is er dus altijd een geschikte terrasoverkapping voor jouw tuin. De aluminium profielen zijn in kleuren verkrijgbaar. De polycarbonaat dakplaten zijn eenzijdig UV- bestendig afgewerkt en leverbaar in een opale of heldere uitvoering.


Heb je een goed gebouwde terrasoverkapping , dan is dit alles niet meer nodig. Voor dit klusadvies is een Bruynzeel terrasoverkapping bestaande uit aluminium profielen en polycarbonaat dakplaten gebruikt. Voor een kunststof overkapping is Mellizo uw partner. Wij combineren kunststof dakplaten met aluminium frames. Een terrasoverkapping met een glazen dak zorgt dagelijks voor veel natuurlijk lichtinval.


Het dak bestaat daarom uit glazen dakplaten , gecombineerd met een frame van andere materialen. Wilt u een unieke terrasoverkapping in . De terrasoverkapping kan vrijstaand zijn, of als veranda gemonteerd tegen de huisgevel. De overkapping kan worden uitgevoerd in hout of aluminium, rondom open of gedeeltelijk met wandelementen.


Het dak wordt uitgevoerd met dichte metalen dakplaten of met lichtdoorlatende polycarbonaat, beide voorzien van . Met een terrasoverkapping kun je langer genieten van het buitenleven, ook in de vroege lente of late herfst.

Je kiest zelf je maat, kleur en uitvoering. Lees dan ons handig stappenplan hoe u onze hoogwaardige polycarbonaat constructie zelf kunt plaatsen. In onderstaand voorbeeld gaan we uit van een lariks douglas houten overkapping aan de . Wat ook niet onbelangrijk is, de overkapping is praktisch onderhoudsvrij. Zorgeloos genieten van het buitenleven doe je met een terrasoverkapping. Is een alumium overkapping met glazen of polycarbonaat dakplaten iets voor jou?


Of kies je toch voor een fraaie overkapping van aluminium lamellen of een strak en 1 waterdicht PVC-doek? Ambiance heeft een ruim assortiment . Veelal zijn de dakplaten voor terrasoverkappingen 16mm dik, opgebouwd in een X-struktuur. Het polycarbonaat wordt bovendien voor de overkapping speciaal geprepareerd.


De open zijden (boven- en onderkant) van de plaat worden met Anti-Dust tape afgeplakt en voorzien van een aluminium U-Profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.