zondag 24 december 2017

Wespen verdelgen

Op deze site geven we u tips om wespen te bestrijden. Wespen en hoornaars zjin een echte bedreiging. Een wespennest verwijderen is werk voor een specialist in ongediertebestrijding.


Met de juiste hulpmiddelen kan iedereen een makkelijk te bereiken wespennest verwijderen. Overlast wespen in je tuin?

Hoe kun je wespen bestrijden of verjagen? Ontdek de tips tegen wespen die wij voor je op een rij gezet hebben. Rentokil geeft u graag advies over het bestrijden van een wespennest. Ze hangen dan vaak hinderlijk rond in de buurt van eten en drinken in de tuin of op het terras. Zolang wespen geen direct gevaar veroorzaken is bestrijden niet nodig.


Dat houdt de milieugevolgen laag. Een enkele wesp is te vangen of te verjagen met . Is het bestrijden van wespen of het verwijderen van een wespennest uit de spouwmuur echt noodzakelijk?

Hoe voorkom ik een wespenplaag? Wat kan ik doen tegen wespen ? Al deze zones hebben een retributiereglement. Dit wil zeggen dat voor bepaalde tussenkomsten de brandweer een vergoeding moet vragen. Voor het verdelgen van een wespennest wordt vanaf nu euro aangerekend door de brandweer. Wespenplaag op komst - tips om wespensteken te voorkomen.


Het nieuws en de kranten melden deze week dat we de komende maand meer wespen op bezoek zullen krijgen dan anders. De oorzaak van het groter aantal wespennesten is te zoeken bij het warme, droge voorjaar waardoor de wespenkoninginnen ideale . Jaren geleden zag ik in het najaar wespen binnenvliegen naast een anker aan de buitenmuur van mijn huis. De kolonie woonde in de spouwmuur. De brandweer spoot poeder in het nest door de opening waar de wespen binnengingen. Het was gif met een langzame werking.


Na enkele dagen zou de. Gebruik een wespenpoeder of spray om het wespennest te verdelgen. Strooi het poeder bij de opening van het wespennest zodat de wespen zelf het poeder over het hele nest verspreiden.


Let wel goed op: het gebruik van wespenpoeder biedt absoluut geen garantie dat alle wespen doodgaan!

Nog steeds wespen na het . Last van een wespennest ? Maar de verdelging van een wespennest is niet gratis. Bijennesten worden enkel verdelgd door de brandweer wanneer er direct gevaar heerst en wanneer de nest niet op een andere manier kan verwijderd worden. Wanneer dit niet het geval . Dat is een gevaarlijke klus! Voor een effectieve wespenbestrijding laat je een professionele wespenbestrijder komen.


Elke zomer hebben we weer te maken met wespen. Veel mensen zijn er echt allergisch aan, wat bij een steek kan resulteren in shock en sommige gevallen de dood. Als er zich een wespennest in onze leefomgeving bevindt , laten we deze best verwijderen. De tijd dat de brandweer deze nesten gratis kwam verdelgen , . Indien omwille van dienstnoodwendigheden de verdelging niet plaats kan vinden op de daartoe voorziene dag, wordt de eigenaar onmiddellijk op de hoogte gesteld. Een nieuwe afspraak voor een verdelging overdag wordt in overleg met de eigenaar afgesproken.


Om een wespennest te laten verdelgen betaalt u €4 ongeacht het moment waarop u het nest laat verdelgen. Indien de brandweer een tweede keer (binnen de maand) moet langskomen voor eenzelfde nest, betaalt u slechts keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.