donderdag 28 december 2017

Kardinge sportcentrum

In sportcentrum Kardinge kan je heerlijk zwemmen. Of je nu baantjes wilt zwemmen, een groepsles wilt volgen, lekker wilt spelen (met je kinderen) of heerlijk ontspannen in de golven wilt liggen, dit is allemaal mogelijk. We hebben een subtropisch recreatieba een instructiebad met beweegbare bodem en een meter . Sportcentrum Kardinge is een sportcomplex, gelegen in het gelijknamige gebied.


Meer dan een half miljoen tevreden bezoekers komen elk jaar naar het sportcentrum. Maar dit staat alleen maar aangeven wanneer je i.

Kunstijsbaan Inline- skatebaan. Every year, no fewer than half a million visitors find their way to our swimming pools, skating rinks and tennis and squash courts. Het voorplein van het Groninger sportcentrum Kardinge wordt rookvrij.


Om het nieuwe jaar goed te beginnen gaan we van start met een leuke winterse activiteit. Groningen wil de eerste rookvrije stad van Nederland worden. Woensdag januari gaan we schaatsen bij Kardinge en voor slechts € krijg je toegang.


Let op: Heb je geen eigen schaatsen dan moet je deze nog zelf huren voor €6. Upload your holiday pictures and holiday videos! Op het voorplein van sportcentrum Kardinge in de stad mag niet meer worden gerookt.

Het plein is sinds donderdag rookvrij. De KPN CUP BOUWSELECT MARATHON vindt dan plaats. Het is de laatste wedstrijd in Nederland voordat de marathonschaatsers afreizen naar de Weissensee. Klik voor telefoonnummer. Zo is er een 4meter baan waar op getraind wordt, wedstrijden worden gereden, schaatsle.


Het is het grootste multifunctionele sportcentrum van Noord-Nederlan met een half miljoen bezoekers per jaar. If skating, tennis, swimming or squash is your thing, head here. Of u nu rondjes wilt schaatsen op de ijshockeybaan, een persoonlijk record wil neerzetten op de 400-meter baan of uw eerste stappen op het ijs zet, het kan allemaal in Kardinge ! En niet alleen op eigen houtje, maar ook onder professionele begeleiding.


Kardinge biedt cursussen voor iedereen, van jong tot ou van prille . We geven zwemles aan meisjes vanaf jaar voor diploma A, B, C en. Kings of Core zet de stap naar een XXL indoor editie en is daarmee direct het grootste indoor hardcore event van Noord-Nederland. Het legendarische Kardinge heeft een rijke hardcore geschiedenis (o.a. IDT, Ravers Religion, Multigroove) en is ook de uitgelezen locatie voor deze eerste XXL editie.


Zet het hele seizoen lang een tennisbaan voor een bepaald uur vast of reserveer een los uurtje. De verouderde energievoorziening heeft plaats gemaakt voor een in het gemeentelijk beleid passende biomassa voorziening. Hiermee is het gasverbruik geminimaliseerd.


Eigen beschikbaar snoeihout en snoeiafval dienen als brandstof voor de ketel. De politie heeft gisteren aan het begin van de avond iemand voor korte tijd in de boeien geslagen bij sportcentrum Kardinge.

Bij het sportcentrum ontstond een vechtpartij tussen ongeveer zes jongeren. De vechtersbaasjes werden door de agenten uit elkaar gehaald. De ruziĆ«nde kids konden apart van . Zie de bovenste foto, de afstand tussen de geparkeerde fiets en de ingang van het Sportpaleis bedroeg voor de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.