vrijdag 22 december 2017

Insecten curacao

Insecten doen het goed in het altijd warme klimaat. Wilt u niet door muggen gebeten worden neem een klamboe (muggen net) mee en hang dan een klamboe over uw bed. Let op: een klamboe is gevaarlijk . Dit zijn dé tips om bulten te voorkomen!


Curacao heeft een tropisch klimaat met periodes van lange droogte waardoor dieren op het land moeilijker kunnen overleven.

Daarbij is Curacao natuurlijk een eiland waardoor nieuwe diersoorten hier niet snel kunnen komen. Toch, als je uit de stad komt, kan je aardig verrast worden. Natuurlijk komen de tofste beesten . Stagiaires zijn vaak het slachtoffer van deze bloedzuigertjes.


Maar de muggen zijn niet . Door het warme klimaat op Curacao zijn er veel insecten aanwezig. Curaçao kent een aantal gevaren voor kinderen. Kakkerlakken: Kakkerlakken zijn snel en veel mensen zijn er daarom bang voor.

Ze leveren geen direct gevaar op. Bij grote kakkerlak-plagen moet er wel gelet worden op goede . Muggen op Curacao , ze zijn er in overvloed. Hoe kun je jezelf het beste beschermen tegen deze insecten ? Het gebeurt nogal eens, dat het uitverkocht is op Curacao ! Prachtige koraalriffen, zeeschildpadden, octopussen, vissen overal waar je kijkt. Boven water is dat anders.


Het eiland kent op dit moment een periode van ongekende droogte: alles is op dit moment kaal, uitgedroogd en doods. Ten tweede is het gebruik van insecticide in de natuur niet alleen schadelijk voor muggen maar ook voor andere insecten die wél noodzakelijk zijn in het ecosysteem zoals bijen, vlinders, libellen, torren enz. Omwille van bovenstaande redenen is preventie onze beste wapen tegen de mug. Wij moeten ten eerste zorgen dat . De Antilliaanse papierwesp Polistes versicolor, oftewel maribomba (ook wel maribombo) is een van zichzelf niet agressieve soort die ook minder dol is op zoetigheid dan de wespen die op het noordelijk halfrond voorkomen. De maribomba heeft een slank lichaam en is iets groter dan de gemiddelde wesp in de Benelux en . Voornamelijk de muggen kunnen erg vervelend zijn.


Daarnaast zijn er ook andere vieze insecten waarmee je in aanraking kan komen. Denk hierbij aan mieren, kakkerlakken, vliegen en ratten. Er was nog iets geweest wat ze had willen zeggen, wat ik haar wilde zeggen, witte gordijnen die in de wind opbolden, buiten gesnerp van insecten , op een rotanstoel lag een onvoorstelbaar ordeloze blauwe jurk.

Unieke diersoorten zijn de vleermuis soorten die behalve op Bonaire en Curacao nergens anders voorkomen en die leven in de vele grotten. Er is kortom ruim voldoende te zien en te genieten en het is dan ook de moeite . Het veroorzaakt de ziekte van Chagas. Het Papiamento is de taal, op Curacao , Aruba en Bonaire ge- sproken.


Deze taal is uit de mengeling van. Goed voorbereid op vakantie gaan is belangrijk voor een geslaagde vakantie. Mocht de informatie op deze pagina om de één of andere reden niet (helemaal) correct zijn volgens u, laat het ons dan . Birds of Aruba, Curacao and Bonaire.


This will be the first ever comprehensive field guide dedicated to the birds of the region.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.