maandag 25 december 2017

Langwerpige tas

Groot aanbod van diverse webshops. Shop nu jouw perfecte outfit online! Mooie tassen koop je bij Gavetas. Gratis verzending (NL-BE) en retour (NL)! Bekijk snel onze volledige collectie tassen !

Van kleine tassen tot grote tassen , van backpack tas tot reistas. Neem snel een kijkje op onze online webwinkel. Het leer is bijzonder door de glimlaag en voelt soepel aan.


Het ideale aan deze tas is dat u hem kunt gebruiken als handtas met de handvaten en als schoudertas met de lange schouderband. Bij De Boer Lederwaren hebben we diverse prachtige handtassen van de merken: H. Rooy, Beagles, Chesterfield en Czanne. Beagles tassen zijn mooie en stijlvolle tassen met een verrassend lage prijs.

Beagles zijn kunstlederen tassen gemaakt voor de modebewuste vrouw. Square was bezig bij de kofferbak van de auto om er een grote koffer en een langwerpige tas eruit te tillen. Square zette de grote koffer op de grond en daarop de langwerpige zwarte tas.


Kies een tas in een vorm die tegengesteld is aan de vorm van je figuur. Ben je lang en slank, kies dan tassen met ronde vormen. Ben je kort en mollig, kies dan een hoekige, vierkante of langwerpige tas. Vrouwelijke vormen zijn er om gezien te worden. Ben je overal wat steviger gebouw dan kan je het beste een langwerpige tas nemen die je als schoudertas draagt of juist in je hand houdt.


Zorg er in ieder geval voor de tas niet te . Zo heb je kleine tassen in deftig leer. Of ben je liever van het nette suède? Alles kan, zolang je maar op de juiste plek zoekt. Je hebt ze ook nog eens in de meest uiteenlopende modellen.


Zo zijn er langwerpige kleine tassen met een extra vak voor je . Vergelijk langwerpige Dames Tassen en vind de laagste prijs.

Bestel kleding online bij de beste webshops. Neem een tas die het tegenovergestelde is van je figuur. Zo doet een grote of ronde tas een slank en lang figuur veel goeds terwijl juist een kleiner en voller figuur veel beter een langwerpige of kleine tas kan hebben.


Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de stijl, kies daarom een tas die goed bij je past als persoon. Ze zijn niet alleen uitermate geschikt voor weekenden of reizen, maar ook sportliefhebbers kunnen deze tas prima gebruiken om hun sportattributen in mee te nemen. De meeste reistassen zijn langwerpig van vorm en hebben een groot hoofdvak zodat je er lekker veel spullen in kwijt kunt. Het makkelijke aan deze tassen. Praktisch en de juiste stijl: dat zien we graag in een tas.


Bij Omoda hebben we zoveel tassen verzameld dat je vast jouw lievelingsexemplaar vindt. Van leer, textiel of kunststof en in allerlei dessins… ga snel kijken in onze online shop! Een weekendtas zegt het al: het perfecte item voor een weekendje weg! Of u nu een nacht gaat logeren bij een bekende, een hotelovernachting heeft in Nederland of zelfs een weekend naar Parijs gaat, de weekendtas komt altijd van pas! Over het algemeen is een weekendtas een langwerpige tas met ritssluiting en twee . Diesel tas (rugzak met monoband).


Stoere tas van diesel camo print langwerpige tas , met een lange band om kruislings op je rug te dragen. Ideaal voor tijdens de vakantie? Gebruikt Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.