dinsdag 26 december 2017

Glaswand overkapping

Glazen deuren en Glazen schuifdeuren! Verleng het zomergevoel en plaats glaswanden rondom uw terrasoverkapping. Er zijn keuzes in vaste wanden, maar ook in schuifwanden om de doorgang naar de tuin . V7Sa Caleta schuifbare glaspanelen.


De aluminium onderprofielen zijn gepoedercoat in mogelijke kleuren.

Aluxe schuifwand Panorama. Standaard uitgevoerd met RVS handgreep in het eerste paneel. Wil je jouw terrasoverkapping uitbreiden met een glazen schuifwand? Dan ben je bij Overkappingaan het juiste adres.


Wij beschikken over verschillende glazen schuifwanden. Een glazen schuifwand zorgt . Met de glazen schuifwand van Verano Sa Caleta V7kunt u uw overkapping of balkon eenvoudig van een open of juist dichte zij- of voorwand voorzien.

Daarnaast geeft de glaswand Sa Caleta uw overkapping of balkon een zeer luxe uitstraling en reduceren de wanden gelui waardoor u ongestoord van uw rust kunt . Met de collectie van Verano terrasbeglazing heeft Zon en Scherm Webshop werkelijk de crème de la crème voor u geselecteerd. Kwaliteit verzekerd zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling. Hebt u een open ruimte waar u beschut wilt kunnen zitten? Dan zullen de glaswanden van Jumbo u inspireren.


Waarom zou u vandaag moeten kiezen voor een open of gesloten terras? Met onze schuif- en draaibare glaswanden. Wil je het hele jaar door genieten van een beschutte tuinkamer? Breid jouw terrasoverkapping of veranda uit met glaswanden : kijk op Verano.


Welkom bij Agaterras, de specialist in terrasoverkapping. Bekijk online uw droom terrasoverkapping of vraag advies en service aan onze specialisten. Afgelopen week hebben wij een mooie Verano Serena vaste glaswand en de Verano Sa Caleta schuifwand laten plaatsen bij onze bestaande terrasoverkapping door de vakmensen van Zon en Scherm.


Natuurlijk zijn alle glaswanden ook los te koop voor balkonafscheiding of het afschermen van een deel van uw tuin of terras. Ervaar de mogelijkheden van glazen wanden. Alle glaswanden worden op maat . Schuifbaar en ruimtelijk.

Ook mat glas en screens mogelijk. Kom naar de showroom in Wieringerwerf. Van een overkapping naar een tuinkamer! Maak gebruik van glaswanden en verander je overkapping eenvoudig in een tuinkamer waar je het hele jaar kunt genieten. Voor privacy of tegen inkijk, kunt u kiezen voor satijn (mat) beglazing.


Een tuinkamer, een serre, een overkapping. Wat is er allemaal precies mogelijk? De hoofdreden om een aanbouw aan huis te creëren is dat je meer tijd in de tuin wilt doorbrengen.


Meer woonruimte, meer contact met het buitenleven en meer natuurlijke lichtinval in je woning zijn ook elementen die je bevallen. Voor een luxe terrasoverkapping met glaswand screens of andere constructiemogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres! Kom eens langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden.


Om heel het jaar van uw terrasoverkapping te kunnen genieten zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zoals vaste glaswanden. Ons pakket glaswanden bestaan uit, schuine spieën tbv uw terrasoverkapping , vaste kozijnen in de voor- en zijkant van uw overkapping en schuifwanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.