dinsdag 26 december 2017

Zwemmen les

De essentie ligt in het idee dat je kind in een aantal lessen bijvoorbeeld leert draaien en drijven of vanuit het water op de kant klimmen. Vaak is de cursus voor je kind samen met jou als ouder. Het helpt de zelfredzaamheid van . Met zwemles wordt gewoonlijk het onder leiding van een zweminstructeur of zweminstructrice leren zwemmen in een zwembad bedoeld. Zo zijn er - en dat zijn meestal de kleinere zwemscholen - zwembaden waar de kinderen altijd les krijgen van een en dezelfde zweminstructeur, en waarbij getracht wordt om de groep .

Van AquaJoggen tot AquaFietsen! Jong of oud: er zit altijd wel iets leuks tussen! Op een leuke manier goed leren zwemmen ? Onze zwemlessen duren minuten en de groepen bestaan uit maximaal kinderen.


Er wordt tot vlak voor het behalen van het A-diploma lesgegeven door een lesgever en een assistent. Men is nooit te oud om te leren. Dus schrijf u nu alvast in voor onze zwemlessen voor volwassenen.


U krijgt 1x per week les van ervaren lesgevers.

U zwemt in niveaugroepen, . Maastricht Sport biedt in het Geusseltbad een breed aanbod van lesactiviteiten voor diverse leeftijden en doelgroepen. Van zwangerschapsleszwemmen tot vrouwenzwemmen en van schoolzwemmen tot turbo zwemmen. Onze gespecialiseerde, goed opgeleide en enthousiaste instructeurs zorgen voor een kwalitatief . Om goed te leren zwemmen , moeten leerlingen plezier hebben en niet bang zijn om kopje onder te gaan. Daarom beginnen we bij AZL altijd eerst met een aantal lessen watergewenning. Na ongeveer lessen wordt gestart met het aanleren van de . Zorg dat uw kind voldoende gegeten heeft voor de zwemles.


Lange losse haren zijn niet makkelijk met zwemles. Zwemles met een lege maag is echt niet fijn. Een staartje is dus aan te raden. Ga zo vaak mogelijk zwemmen met . Eénmaal de kinderen geslaagd zijn voor de test stappen zij in, in de zwemlessen.


De zwemlessen bestaan nog steeds uit lessen van minuten. Daarna leren de kinderen alle punten van het kantveilig dolfijn . Wil je jouw kind een goede basis geven voor veel zwemplezier?

Laat jouw kind dan het Zwem -ABC halen bij zwemvereniging WVZ. Onze afdeling Les - en Recreatief zwemmen heeft als doel om op een prettige en verantwoorde manier kinderen te leren zwemmen. Leidraad daarbij zijn de vaardigheden van het Zwem -ABC . Uw kind krijgt les van vaste zweminstructeurs, in groepjes van maximaal kinderen.


We beoordelen uw kind altijd op de individuele prestaties. Zo leert uw kind zwemmen in zijn of haar eigen tempo. Wanneer een kind met plezier naar de zwemles gaat en zich daar op zijn of haar gemakt voelt, zal de aandacht verbeteren. Dit bevordert het leren zwemmen.


Plezier en leren gaan bij ons hand in hand. Bent u ouder dan en hebt u nog niet leren zwemmen ? Neem dan zwemles bij een van. Kinderen krijgen les in kleine groepen waardoor ze veel . Iedereen vanaf jaar die nog niet heeft leren zwemmen , kan terecht bij Fletiomare, De Kwakel en Den Hommel.


Twijfelt u over uw gezondheid? Meld u aan voor de lessen borstcrawl en rugcrawl. Wij staan voor kwaliteit. Per groep zijn er altijd minimaal vakdocenten in wetsuit. Daarnaast worden de lessen gecoördineerd door een leraar op de kant.


Zij geven les volgens de nieuwe leerlijn zwemmen. Iedereen is het erover eens: één leerlijn voor iedereen, één brevet- tenlijn voor alle partners, met een duidelijke prioriteit naar watervei- ligheid en nadien de overgang naar een mooie zwemslag. Bij hem of haar kunnen . De theorie klinkt mooi en dat is het gelukkig ook in de praktijk, zo is intussen.


Wanneer leerlingen toch in de loop van de les zwemvliezen halen, kan er door taken te geven van verschillende duur, opstoppingen voorkomen worden. Dus niet: iedereen gelijktijdig stoppen en zwemvliezen laten halen. Maar wel: in niveaugroepen werken iedereen lengtes laten zwemmen waarna ze zwemvliezen . Het Zwem -ABC in lessen , met garantie!


Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Als jouw kind goed kan zwemmen , is dat een zorg minder. Leer je kind daarom zwemmen volgens het zwem -ABC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.