vrijdag 28 augustus 2015

Banierhouder

Op zoek naar een banierhouder voor uw vlaggenmast? Bestel deze veilig en snel op DVC. Onze banierhouders zijn direct uit voorraad leverbaar. Banierhouder al vanaf € 80- per stuk.


Binnen dagen leverbaar bij u. Compleet met contragewicht en mastringen.

Deze bestel je makkelijk en snel bij 123vlaggenspecialist. Deze banierhouder plaats je eenvoudig zelf op jouw huidige vlaggenmast. Losse banierhouder om uw vlaggenmast om te bouwen naar een mast voor banieren. Ook ideaal voor revisie van vlaggenmasten. Wij hebben op deze pagina onze banierhouders opgenomen.


Doek en FC dubbelzijdige opdruk. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Uitvoering Dubbelzijdig Materiaal Roestvrijstaal 304.


De banierhouder (set) is geschikt voor vlaggenmasten met een diameter van 6- 5cm.

Voor vlaggenmasten met een diameter van 5cm, 7cm of 8cm is een verloopstukje leverbaar. Omschrijving: Vast roterende uithouder voor baniervlaggen. Banier vlaggenmast, hijsbare banierhouder. Deze vlaggenmast geschikt voor banieren heeft een speciale hijsbare banierhouder , waardoor deze vlaggenmast ideaal om een banier gemakkelijk te wisselen (zonder te kantelen).


Het perodieke banier wisselen kan nu veel sneller en veiliger, zonder dat de mast gekanteld . De set bestaat uit een banierhouder voor de bovenzijde van de vlag, een contragewicht voor aan de onderzijde van baniervlag en ringen om de vlag aan de lange zijde dicht bij de mast te houden. Kan er een banierhouder op de mast gemonteerd worden? Op bestaande vlaggenmasten (basismasten) is het veelal mogelijk om een draaitop te monteren. Let er echter wel op dat de mast gekanteld dient te worden voor het verwisselen van de banieren. Het heeft dus de voorkeur dat de mast uitgevoerd is met een . Een banier geeft altijd meer uitstraling op uw sportcomplex of bij uw bedrijf.


Vlaggenmast met banierhouder - incl. Deze roterende banierhouder kunt u gebruiken aan uw bestaande vlaggenmast of bij bestellen. Nu besteld is binnen dagen geleverd.


Wij leveren de beste kwaliteit banierhouder voor uw banieren. Vraag ons naar de banierhouder aan gevel via de contactpagina. Kunststof vlaggenmastknop diameter 1mm hoogte mm messing draadbus Mkleur oranje materiaal LLDPE. Wilt u uw bedrijfsnaam altijd optima forma in beeld dan is de vlaggenmast banierhouder de juiste keuze voor U. De vlagggenmast banierhouderis een polyester vlaggenmast .

De ideale toevoeging voor alle soorten baniervlaggen! Met deze banierhouder set zijn jouw baniervlaggen altijd goed leesbaar, zelfs al het windstil is óf juist waait. Dankzij deze banierhouder set maak je een bestaande vlaggenmast in een handomdraai geschikt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.