maandag 31 augustus 2015

Tarieven eemhof zwembad

Prijswijzigingen onder voorbehoud. Over de genoemde tarieven kan niet gediscussieerd worden. Zwembadkaarten kunnen tot uiterlijk minuten na aanvang van de reservering worden opgehaald. Snelle stromingen, bochten, hobbels.


Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan.

In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken.


Jij vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en. Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen.

Dagarrangement op De Eemhof. Klik hier voor meer informatie. Het reserveren van zwembadkaartjes is verplicht in verband met beschikbaarheid.


De kaarten zijn strikt persoonlijk en alleen geldig op de dag van aankoop. Belangrijk: uw toegangskaartje geeft éénmalig . Een dagje centerparcs of een weekendje weg in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs DE EEMHOF ! Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen! Lees reviews van Zwembad Aqua Mundo De Eemhof Zeewolde Flevoland Nederland. Parkvakanties vertelt je in dit foto-verslag precies waarom het subtropische zwembad van De Eemhof zo leuk is. Center Parcs de Eemhof : Dagje zwemmen maar mijd de sauna!


Er zijn verschillende entree tarieven voor deze dagdelen. Toeristenbelasting: € per persoon per nacht. Toegang AquaMundo ( CenterParcs zwembad ): korting met bonnetje Camping Marina Eemhof BV.


Jachthaven De Eemhof aan Eemmeer, ligplaatsen voor boten van tot m, vast en passanten. Veel mogelijkheden op gebied van watersport, stran natuur. Electriciteitskast jachthaven De Eemhof Zeewolde.

Passanten hoogseizoen tarief per lengte m per overnachting € 00. Prijzen zijn inclusief gebruik sanitaire ruimte, vrije toegang tot CenterParcs en korting op zwembad Aqua Mundo (CenterParcs ). Het zwembad is gelegen in Zeewolde en is gemakkelijk te bereiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.