vrijdag 21 augustus 2015

Overdekt zwembad duitsland

Altijd mooi weer en tropisch warm, witte zandstranden, palmbomen en het geluid van watervallen op de achtergrond. In het tropisch dorp vind u diverse authentieke tropische gebouwen. Een overzicht van alle subtropische zwembaden in Duitsland.


Voor een dagje weg in een subtropisch zwembad van een vakantiepark is het vaak nodig om te. Wat is er heerlijker dan een dagje met de kinderen naar het zwembad !

Tijdens een bezoek aan Duitsland kunt bij deze leukste zwembaden terecht. Tropical Island Berlijn, ook bekend als Tropical Islands Berlijn is een top attractie van Berlijn. In dit overdekte zwemparadijs bevinden zich diverse restaurants en bars waar u kunt eten of drinken. Nabij Brandenburg vind je namelijk een voormalige Zeppelin-hangar. Omgebouwd tot tropisch paradijs!


Toegegeven: we misleiden je misschien een beetje. Natuurlijk zijn er geen echte tropische stranden in Duitsland , maar een beetje faken mag best toch? Op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in Duitsland ?

Check de aanbiedingen van Landal Greenparks, met keuze uit parken met kinderfaciliteiten, activiteiten en overdekt zwembad. Deze zomer met het hele gezin naar een kindercamping met overdekt zwembad ? Vooral in landen met een wisselvallig klimaat is het fijn om te weten dat je een overdekt zwembad tot je beschikking hebt. Geniet samen met uw kinderen van een welverdiende vakantie op één van de vakantieparken met een subtropisch zwembad in Duitsland.


Suis van de waterglijbaan af en trotseer de golven in het golfslagbad. Heerlijk ontspannen kan in de sauna of whirlpool. Of lees een goed boek terwijl uw kinderen dolle waterpret . Sterker nog, het is het grootste tropische zwemparadijs ter wereld! Het gebouw is 3meter lang, 2meter breed en 1meter hoog. Het bevat meerdere zwembaden , een tropisch regenwou een . Wat is er leuker dan spetteren en zwemmen in een groot subtropisch zwemparadijs of aquapark in Duitsland.


Hier is het grootste overdekte regenwoud ter wereld! Je waant je in een echt tropisch regenwoud. Zo is er een exotische waterwereld en in de. Subtropisch zwembad met sauna.


Afwisselende kinderanimatie.

Was absoluut mooi, maar qua entreeprijs erg duur. Etensprijzen zijn normaal, handig om een bidon drinken mee te nemen. We hebben ons een dag goed vermaakt en hadden het toen wel gezien.


Waren blij dat we overnachtingen buiten het resort hadden . Het grootste en meest waanzinnige subtropisch zwemparadijs in Berlijn. Overdekt Zwembaden in Duitsland. Je kunt je hier dagen vermaken, leuk voor jong en oud. Grootste zwembad ter wereld!


Van tig glijbanen en wildwaterbanen tot pierenbadjes waar je zelf niet meer weg wilt: hier vind je de allerleukste kindvriendelijke zwembaden van. Net over de grens in Bocholt ( Duitsland ) vind je Bahia. Zwemmen, duiken, watergymnastiek, in de whirlpool relaxen, glijden op de wisselglijbaan AQUA . Vakantiepark Hambachtel is een groot en leuk vakantiepark in Duitsland , gelegen in een groene omgeving. Op het vakantiepark is een gigantisch subtropisch zwembad aanwezig. Dit zwembad beschikt onder andere over bubbelbaden en een 97-meter lange glijbaan!


De hele vakantie kan jij je vermaken bij dit leuke . Op een luxe camping in Duitsland kunt u genieten van de faciliteiten die het nabijgelegen vakantiepark heeft, bijvoorbeeld leuke sportmogelijkheden. Het leuke aan Duitsland is dat het een heel veelzijdig land is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.