maandag 24 augustus 2015

Zwembad velserbroek

Zwemmen in Assendelft en Velserbroek bij Ben Rietdijk Sport. Als je eenmaal kunt zwemmen heb je daar je leven lang plezier van. Niet alleen in het zwembad maar ook in buitenwater. Want allerlei watersporten, zoals surfen, zeilen, roeien kun je dankzij het Zwem-ABC een leven lang op een veilige manier beoefenen.


Zwembad de hofstede Velserbroek op Telefoonboek. Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten?

Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal. De meest volledige site met ruim 66. Haarlem Noor Velserbroek , Velsen-Noor Velsen Zui Spaarnwoude, IJmuiden, Heemskerk en Beverwijk. Maar ook als u van verder komt bent u natuurlijk van harte welkom.


Wij werken met de Easy Swim Pro methode. De nieuwste methode op het gebied van zwemonderwijs. De Houtvaart is voorzien van een groot zwembad van meter met een duikplank.


Daarnaast is er ook een instructiebad beschikbaar. De kleintjes spelen lekker in het speelbadje.

Geniet van de zon in de heerlijke ligweide. Kom genieten van een hapje en een drankje in de gezellige horecagelegenheid. Welkom bij Zwem- en sportcentrum de Waterakkers! Ons zwembad is het gehele jaar doorlopend geopend (alleen op Koningsdag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten) en er is iedere dag sprake van een onbeperkte verblijfsduur. Het zwembad biedt iedereen, van jong tot oud die heerlijk wil spetteren, spelen, . Hydrotherapie is een vorm van oefentherapie die in het water wordt uitgevoerd.


Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de relatieve gewichtsloosheid van het menselijke lichaam in water en de warmte van het water. Hierdoor is water uitermate geschikt voor patiënten met reumatische klachten, neurologische aandoeningen, . Het Sportbad in de wijde omgeving! Sportfondsenbad Beverwijk heeft een overdekt 6-baans 50-meterbad. Dit maakt het zwembad tot het sportbad in de wijde omgeving. Om deze reden is het zwembad uitermate geschikt voor wedstrijdzwemmers.


De diepte van dit bassin loopt op van 1. Zwemschool de Drijver Haarlem - Noord geeft ook zwemles in prive sfeer. Dit betekent dat de groepjes zeer klein (kinderen) en als enige in het zwembad aanwezig, dus geen afleiding van andere groepen of badgasten. U kunt met één clublidmaatschap fitnessen, aquarobics- en groepslessen volgen. Verenigingen in deze accommodatie.


Partners: BBN Adviseurs Pulastic sportvloeren Nijha Heras Hekwerken Drijver en Partners. Stapje voor stapje wordt er naar het examen toegewerkt, wat betreft vaardigheid maar ook wat betreft veiligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.