maandag 24 augustus 2015

Discozwemmen boxtel

Locatiemanager: Cees Dircken . Disco zwemmen kost energie, dus hoort bij dit feestje ook een bord friet met een kroket of frikadel, limonade en een ijsje. Je kunt je discofeestje vieren op de data en tijden van het discozwemmen. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Dansen in het water en het hoogste bommetje in het water maken ?

Dat kan bij Het Dommel in Boxtel. Ben jij een échte waterrat en vind jij super leuk om bommetjes in het water te maken? Dan is het Discozwemmen bij Zwembad Het . NLG het Dommelbad is een ruim opgezet zwembad waar zowel de jeugd als de volwassene zich kunnen vermaken.


Twee dagdelen per week is een fitnessinstructeur aanwezig, waarschijnlijk een ochtend en een avond. Mayelle Schuurman, woordvoerster NLG. Het Dommelbad organiseert activiteiten gericht op elke leeftijdsgroep.

Elke vrijdagavond gaat de discoverlichting bij Sportiom aan en worden de laatste discohits gedraaid. Met de komst van de nieuwe fitnesszaal, rechts van de ingang . Neem je vrienden en vriendinnen mee en kom lekker feesten! Het seizoen voor discozwemmen gaat oktober weer van start. Het zwembad is dan alleen toegankelijk voor de jeugd van de basisscholen uit. Op zaterdag april gaan we met de E. De toegang is voor alle aangemelde E. Voor de Oirschotse leden wordt voor vervoer gezorgd: vertrek om 18.


Weersverwachting voor BOXTEL. Wind vanuit het: Zuiden met 17. Op zoek naar discozwemmen dicht bij u buurt Boxtel ? Ook vindt u hier een kaart waarop de aanwezige discozwemmen (s) in de buurt van Boxtel te vinden zijn.


Bent u zelf vertergenwoordiger van een organisatie die actief is als discozwemmen , . Zij komen voor de gezellige sfeer, kindvriendelijke zwemlessen, leuke AquaSporten en ons speciaal schoon en warm zwemwater. Uniek in Nederland is namelijk dat u .

See what people are saying and join the conversation. Er worden allemaal leuke spelletjes georganiseerd en we zullen de dag afsluiten met discozwemmen ! De dag zal beginnen om 14. Om het nog leuker te maken . Kindvriendelijke familiecamping gelegen in een zeer rustige en bosrijke omgeving, nabij het fietsroutenetwerk en wandelroutes (Bosleerpad en Lozerheide). Visvijver en mooi zwembad. Afhankelijk van de weersomstandigheden worden er spelmiddagen, discozwemmen of diverse andere activiteiten georganiseerd.


Vrijdag dec gewoon training. Zaterdag dec gewoon zwemles en vaardigheid. Onze jongste Flash leden hebben op januari een gezellige en leuke disco- zwemavond gehad in zwembad de Molen Hey.


De leden hadden amper de tijd om hun snoepje en drinken te nuttigen. Sommige meisjes hadden zelfs ook nog een vrijkaartje gewonnen. Rond 21:uur kwamen er veel . Wat dacht je van lekker hard wedstrijdzwemmen. Maar ook voor zwemlessen en recreatief zwemmen kun je bij ons terecht.


Zegenwerp is naast in het water ook erg actief op andere fronten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.