maandag 31 augustus 2015

Vloertegels drenthe

Drenthe - Tegelhuys is de specialist van Noord en Midden Nederland op het gebied van vloertegels , natuursteen en vloerverwarming. Showroom Tegelhuys Gieten - uw winkel voor plavuizen, natuurstenen vloeren en vloerverwarming - Drenthe , Groningen, Friesland. Om een goed overzicht te krijgen van speciaalzaken voor, tegels, sanitair, natuursteen, keukens, tuintegels, Mozaïek en meer heeft Tegels.


Tegeloutlet Drenthe verkoopt van meer dan 5tegelmerken vloertegels , wandtegels, keramische tegelparket. Gewoon uw prijsaanvragen bij ons. Vloertegels in Provincie Drenthe.

Door de ervaring en contacten op het gebied van o. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Kanaalstraat. Deze steen is afkomstig uit Turkije. De Tegelier BV heeft een zeer ruim assortiment van de mooiste tegels in Assen. Moderne vloertegels of klassiek zoals Castle Stones, in onze uitgebreide showroom ligt vol met showvloeren. Laat u vrijblijvend door ons adviseren.


Kom in gesprek over uw wensen. Wij installeren en verbouwen ook Uw badkamer en toilet, kom naar onze showroom voor informatie over de mooiste badkamers van Drenthe.

Welkom Heeft u plannen om te verbouwen? Of is uw ruwbouw klaar en is het tijd om uw huis aan te kleden Dan begint nu het aangename gedeelte van uw project. Bij Het Tegelplein bent u alvast aan het juiste adres voor u keuze uit wand en vloertegels - natuursteen - sanitair - vloerverwarming en laminaat. Mooie tegels kopen in Drenthe met wel tot korting. Uw specialist voor antieke-, klassieke- en moderne tegels en plavuizen.


Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in het Drentse Mantinge. Door onze gedegen kennis, mogen wij ons specialist . RB Tegels is een tegelhandel uit Tiel ( Betuwe ) waar u voor lage prijzen tegels kunt kopen. Ons assortiment is variërend en bestaat uit A-kwaliteit wandtegels, vloertegels , houtlook tegels Groningen, keramisch parket, Hoogglans tegels, gepolijst vloertegels en mozaïeken. Megadump Dalen, dé sanitairwinkel voor uw badkamer, tegels, toilet of douche. Wij hebben veel verschillende soorten tegels van . Koop of Verkoop plavuizen op Marktplaats.


Specialist in Witjes en Handvormtegels, ook hebben we vloertegels badkamers en meer. Kom kijken in onze showroom! U bent op zoek naar een tegelhandel in Drenthe ? Tegelzetter Expres is expert in alle tegels, van vloertegels , wandtegels tot plavuizen!


Alle vloertegels bedrijven uit provincie Drenthe.

Vermeld ook uw vloertegels bedr. Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter in Drenthe ? Via ons netwerk vindt u een ervaren tegelleger voor uw badkamertegels, vloertegels en wandtegels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.