vrijdag 28 augustus 2015

Smilde zwembad

Zwembad De Smelte Smilde. Mag jij graag zwemmen en spelen in het water? Kom dan naar zwembad De Smelte.


Tijdens recreatieve uren kun je veel plezier hebben met de spelmaterialen zoals vlotten, banden en opduikmaterialen, die in het water liggen. Of bent u meer een baantjes zwemmer, wilt u een groepsles . Aan de buitenrand van het dorp Smilde ligt het gezellige overdekte zwembad.

De meest volledige site met ruim 66. Het overdekte zwembad beschikt over een meter bad met beweegbare bodem. Het is een zwembad waar tijdens recreatieve uren kinderen hun fantasie en creativiteit kwijt . Pak je zwembroek maar in, want in Drenthe is het een waar zwemparadijs.


Waar je ook verblijft, er is altijd wel een zwembad in de buurt. Van subtropische zwembaden tot heerlijke buitenbaden, voor de kinderen een feest! En misschien dat je zelf ook wel even stiekem van de glijbaan af gaat!


Natuurlijk kun je in onze. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken.

De kelders onder de kleedkamers en de sporthal zijn volgelopen met water. Openingstijden zwembad Smilde op Telefoonboek. Naast een openingstijden zwembad vind je ook zwembad , hotel.


Wij zijn een vereniging voor jong en oud. Wij zwemmen in zwembad De Smelte, deze kunt u vinden aan De Boerenlaan in Smilde. Vind unieke plekken om te verblijven bij locals in 1landen. Voel je overal thuis met Airbnb.


In Smilde is een overdekt zwembad en in Hoogersmilde is een openlucht zwembad aanwezig. Voor degene die liever niet in een chloorbad zwemmen is er het Blauwe meer. Tijdens de TT week is het hier gezellig en kun je rustig kamperen.


Je kunt aan de weg genieten van alle motoren die langs komen zoemen . Start PADI Rescue Cursus. Duikbeurs BOOT, tot januari. Was weer een geslaagde middag waarbij er alweer nieuwe duikers onder water te vinden waren!


Maar ook de PADI Scuba Diver cursus en het diveteam uurtje stond net zoals altijd op de agenda! Over week zijn we er weer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.